Bez srama 2941 pregleda 15. srpnja 2023.

Evo koje grozne navike u vezi ima svaki horoskopski znak!

Canva

Svaki se horoskopski znak ponaša na određeni način kada su ljubavne veze u pitanju.

Evo koje loše navike ima svaki znak zodijaka kada se nalazi u ljubavnoj vezi, a piše 24sata.

Ovan

Istina je da je Ovnova veza bila gotova prije nego što je uopće počela. Nikada se prema tome niste odnosili s pažnjom koja je prisutna u vezi. Pravili ste planove i nikada niste uključivali partnera, ponašali ste se iznenađeno kada vas je kontaktirao i niste uopće ulagali u redovnu vezu. U redu je igrati hladnokrvno, ali ne do te mjere da 'istjerate' potencijalnog partnera iz svog života.

Bik

Bikovi imaju vrlo razrađen niz testova i ispitivanja kako bi bili sigurni da je potencijalni partner provjeren. Problem je u tome što vam je potrebno toliko vremena da se uvjerite da je netko dovoljno dobar za nastavak veze, da njima na kraju ponestane strpljenja i odluče da nije vrijedno skakati kroz obruče i pokušavati dokazati da su vrijedni vaše pažnje. Ponekad je potrebno malo vjerovati i pustiti da se dogodi što god se dogodi.

Blizanci

Blizanci svoje mogućnosti drže otvorenima. Ne žele biti vezani ako naiđe netko bolji. Ne vole kada stvari postanu emocionalno neuredne. Za njih je puno bolje držati nekoga na odstojanju i ako se veza ne pretvori u nešto ozbiljno, onda nema štete.

Rak

On je bio iskren od samog početka i rekao vam da nije zainteresiran za vezu, ali ste bili uvjereni da će se predomisliti nakon što provede vrijeme s vama i upozna vas. Samo, nije. On je bio iskren, samo vi niste bili iskreni prema sebi. Ne možete odabrati nekoga jer je izazov i želite pobjedu u igrama u vezi. Rak bi sljedeći put trebao vjerovati kada im netko kaže da nije zainteresiran za vezu i nastaviti dalje.

Lav

Lavovi su previše zauzeti da bi gubili vrijeme pa su donijeli snažnu i zdravu odluku i okončali stvari. Znate da vrijedite i da kada pristanete na manje, nikome ne činite uslugu. Vaše samopouzdanje je izuzetno privlačno, tako da vjerojatno nećete dugo biti sami.

 | Autor: Canva Canva

Djevica

Oboje ste bili na dvije različite točke u životu i niste se povezivali na pozitivan način. Možda ćete se ponovno sresti nekada u budućnosti i stvari će biti više usklađene, ali u ovom trenutku, najbolje je da ste krenuli svatko svojim putem. Djevice ne forsiraju vezu, pogotovo kada oba sudionika nemaju emocionalne resurse za stvaranje trajne veze.

Vaga

Oboje ste toliko pazili da ne kažete ili učinite pogrešnu stvar da niste bili svoji. Bilo je nemoguće da budete zajedno u vezi jer niste bili iskreni ili ranjivi. Vage, sjajno je biti obziran prema tuđim osjećajima, ali ne do te mjere da se previše bojite otkriti tko ste zapravo.

Škorpion

Za Škorpiona su se stvari brzo zaoštrile na početku veze, no onda su jednako brzo splasnule. Dijelili ste ekstremnu seksualnu privlačnost jedno prema drugom, ali vrlo malo više od tog. Jednostavno nije bilo dovoljno za izgraditi odnos i kada ste se oboje zasitili, znali ste da nikada neće biti ništa više od seksualnog oslobađanja.

Strijelac

Nije dugo trebalo da vas vaša 'gotovo veza' prestraši. Strijelci cijene svoju neovisnost i žele se osjećati slobodnima činiti što god žele, a da se ne osjećaju vezanima uz nekoga. Jednom kada je stvarnost počela, vi ste 'pobjegli'. Možda je moglo uspjeti, a istina je da je sve što je uspjelo bilo izuzetno zastrašujuće za vas, što vas čini jednim od horoskopskih znakova koji su loši u vezama.

 | Autor: Canva Canva

Jarac

Jarac nema vremena. Previše je zauzet da radi bilo što osim povremenih poruka. Uvjerili ste sami sebe da bi se partner potrudio da je stvarno želio nastaviti vezu s vama. Očito, veza nije bila 'prava' i sada možete još više vremena posvetiti svojim poslovnim projektima.

Vodenjak

Vodenjak rijetko provodi vrijeme zajedno s partnerom. Išli ste na grupne sastanke sa svojim prijateljima i nikada niste htjeli raditi kao par stvari zajedno. Ne biste ga čak ni držali za ruku jer ste htjeli djelovati distancirano i kao da vam nije toliko stalo do njega. Bravo, jasno i glasno je partner primio poruku vaše nezainteresiranosti.

Ribe

Možda toga niste svjesni, Ribe, ali ponašali ste se kao da je partner neka vrsta čitača misli. Očekivali ste da on zna što osjećate i što želite, a da mu o tome ništa ne kažete. Prema načinu na koji ste se ponašali, pretpostavio je da želite biti samo prijatelji i ponašao se u skladu s tim.

Tvoja reakcija?