Bez srama 548 pregleda 04. svibnja 2023.

Evo razloga zbog kojih (možda) još nisi našla pravog

canva

Sigurni smo da često čujete rečenicu "Ne postoje dobri muškarci!" Jeste li i vi možda jedni od onih kojima je ova fraza postala dio vokabulara? Žene često traže mane u muškarcima s kojima izlaze, a ukoliko ih ne vide na prvu, potrude se pronaći ih. Imaju tendenciju preispitati sve što muškarac kaže ili dobro skenirati njegov izgled kako bi našle nešto što im se ne sviđa

Za jednoga kažu da je 'samo' menadžer, nije direktor. Drugi ne drži vilicu pravilno. Treći ima neku govornu manu, dok četvrti inzistira na držanju za ruke tijekom večere. Kod svakoga traže i nalaze nešto što im se ne sviđa. I tako nastavljaju potragu za Gospodinom Savršenim. No hoće li ga naći ako svakom muškarcu na kojega naiđu traže mane?

 | Autor: Canva Canva

Evo dva razloga zbog kojih možda još uvijek niste našli pravog muškarca za sebe.

1. Žene toliko žele pronaći onog Savršenog da ne pristaju na kompromise. Mnoge se žene oporavljaju od propalih veza i smatraju da su uzalud potrošile mjesece ili godine na pogrešnog muškarca. Stoga su jako oprezne u potrazi za savršenim muškarcem.

2. Žene sa svakom propalom vezom produžuju svoju listu željenih kvaliteta kod budućeg partnera. Popis vrlina koje muškarci moraju imati svakom je novom godinom sve veći. Žene često pristaju na odnose samo ukoliko su sve stavke s popisa ispunjene. 

 | Autor: Canva Canva

Žene, želite čuti istinu? Ne postoji savršeni muškarac. Isto kao što ne postoji savršena žena. Svi mi imamo vrline, ali isto tako imamo i mane, čak i vi. Stoga ne tragajte za savršenstvom, već pokušajte biti obzirniji i otvoreniji za nedostatke i mane.

Svi mi imamo neke osobine koje našem partneru nisu toliko poželjne i privlačne. No postoje ljudi koji će vas usprkos tome voljeti jer je puno veći broj vaših vrlina i lijepih stvari koje nosite u sebi i sa sobom. 

 | Autor: Canva Canva

Ne morate kod svake osobe koja vam uđe u život analizirati sve stavke, od posla do navika ili izgleda. Također, ne morate proučavati svaku riječ koju muškarac izgovori na spoju. Ponekad će pametan čovjek reći neku glupost, kao što će samouvjeren muškarac ponekad djelovati nervozno. Svi smo mi više puta rekli ili napravili nešto zbog čega smo kasnije požalili, zar ne?

Kako kaže YourTango, onoga trenutka kad prestanemo tražiti savršenstvo ćemo postati sretni. Muškarci su isto ljudi, baš kao i vi. Muškarci isto imaju mane, baš kao što ih imate i vi. Kada prestanete tražiti mane, počet ćete uviđati vrline i tada ćete biti otvoreni za sretnu i zdravu vezu. Ukoliko se to ne dogodi, nastavit ćete živjeti u uvjerenju da 'nema dobrih muškaraca'. 

Tvoja reakcija?