Bez srama 3435 pregleda 20. kolovoza 2022.

Evo što njegov horoskop kaže o tome kakav će partner biti

reuters/pixsell/CANVA

Ako vjeruješ u horoskop i trenutno si u potrazi za srodnom dušom, onda je ovo članak koji trebaš pročitati. Evo što horoskopski znak govori o tome kakav bi partner tvoj potencijalni budući dečko mogao biti...

Ovan

Muškarci ovnovi se na početku mogu činiti malo previše bahatima i punima sebe. On se čini kao onaj s kojim se zabavljaš, a ne onaj s kojim si u ozbiljnoj i dugotrajnoj vezi. No, iako su često nestrpljivi i u potrazi za nečim novim, kad uđu u ozbiljnu vezu, onda se u toj vezi zbilja trude. Ponekad će, totalno nesvjesno, biti i malo previše zaštitnički nastrojeni, ali nikada to ne rade u lošoj namjeri, već sami da vas čuvaju i brinu o vama.

Bik

via GIPHY

Bikovi su izuzetno romantični i ponekad će vam samo banuti na vrata s buketom cvijeća jer su pomislili na vas kad su bili u shoppingu, ništa posebno! Oni su partneri na koje se uvijek možete osloniti i izuzetno su lojalni svojim partnericama. I često će poželjeti da ih prvo u vezi gledate kao da su vam najbolji prijatelji, a tek onda ljubavni partneri.

Blizanac

Muški blizanci vole uzbuđenja i s njima će vam svaki slobodan trenutak ili vikend izgledati potpuno drugačije. Oni itekako znaju kako biti spontan, bilo da će vam skuhati večeru iznenađenja na random utorak ili vas odvesti na kratki neplanirani roadtrip u petak nakon posla, s njima vam nikad neće biti dosadno.

Rak

via GIPHY

Rakovi su jako emotivni i lako je pročitati što u nekom trenutku osjećaju, bez da vam to moraju izgovoriti. S njime uvijek znate na čemu ste. Također su vrlo lojalni svojim partnericama jer za njih su ljubav i veza sve u životu, a kad nađu nekoga tko im savršeno odgovara, s njime će odmah planirati obitelj i zajednički život. Nikad vas neće pokušati promijeniti i radit će na tome da vaša veza uspije pod svaku cijenu.

Lav

Muškarci lavovi jako su tvrdoglavi, što se baš puno ne mijenja ni kad su u vezi. Često nisu spremni na kompromise, čak ni u najtežim situacijama, što vam se ponekad može činiti kao da govorite zidu. No, iako su tvrdoglavi, učinit će sve da vas zaštite u svakom trenutku, i od negativnih ljudi i od negativnih emocija te će se potruditi razvedriti vas ako ste imale loš dan. A zašto su tako zaštitnički nastrojeni? Zato što znaju da je njihova partnerica netko za koga se vrijedi boriti i koga vrijedi sačuvati u svom životu!

Djevica

via GIPHY

Djevice su onaj tip dečka koji će ti se pojaviti pred vratima u 2 ujutro sa sladoledom i omiljenim filmom jer si mu se požalila da ne možeš zaspati. Jako su privrženi svojim partnericama i poželjet će od početka znati sve o tebi, baš sve. No, biti u vezi s njima ponekad i nije baš jednostavno jer mogu biti itekako preintenzivni... Ponekad će htjeti s tobom voditi ozbiljne razgovore do duboko u noć, dok se tebi samo bulji u neku seriju. Tako da, da...definitivno nisu dečki za svakoga!

Vaga

Muškarci vage su najopušteniji partneri ikad. Spremni su na apsolutno sve samo da provedu vrijeme s vama, no iako je to u početku slatko, s vremenom će vam se početi činiti kao da ih ništa o vama zapravo istinski ne zanima. I dok se s jedne strane jako trude ugoditi svojim partnericama, često ne znaju sami izraziti svoje želje, potrebe i osjećaje, što dugoročno nije dobro za vezu i može dovesti do neželjenih sukoba i razmirica. Ipak, ako do toga i dođe, s njima nema 'povuci-potegni' i svaka se svađa rješava na miran i civiliziran način.

Škorpion

Škorpioni su poznati po tome da su svi njihovi ljubavni odnosi jako nabijeni strašću i vrlo intenzivni, jer su i sami po prirodi takvi. No, njihova je mana što se vrlo brzo naljute i izuzetno su ljubomorni u vezama, što njihove partnerice može baš izludjeti. Također, njihov gard nešto je što je gotovo nemoguće 'probiti' pa je i teško upoznati istinski tko su oni zapravo i kakve su im emocije, jer sve skrivaju u sebi. S njima treba mnogo strpljenja jer čak i kad su u vezi, rijetko kad će se potpuno otvoriti svojoj partnerici. A to baš može biti jako zamorno...

Strijelac

via GIPHY

Strijelci su izuzetno karizmatični i vole flertati s drugima, što vam je vjerojatno poznato jer ste se možda upravo tako i 'spojili'. Oni na život gledaju vrlo idealistički i jedino što im je važno je uživati u njemu. To je i dobro, ali i nije; jer dok su s jedne strane vrlo spontani i avanturistički nastrojeni, s druge strane mogu biti izuzetno teški u vezama jer se boje 'vezivanja'...

Jarac

Jarci će, kad se zaljube i povežu s nekim, učiniti apsolutno sve da ta veza uspije na duge staze, zauvijek. No, jako su izbirljivi jer u startu znaju što žele, što trebaju, a što nikako ne žele. Ali ne dajte da vas to uplaši. Kad jednom uđete s njim u vezu, jarac je najbolji mogući partner kojeg možete imati, zauvijek

Vodenjak

Vodenjaci su jako društveni, obožavaju upoznavati nove ljude te su zaista odlični komunikatori, zbog čega s njima u vezi nikad neće biti jednostavno, ali će sve uvijek biti transparentno. Ni jedna svađa neće biti pometena pod tepih, već će svaku razmiricu i problem odmah pokušati riješiti i iskomunicirati. No, kad se svidite vodenjaku, trudit će se i dati sve da vaša veza uspije. Ali taj trud itekako treba biti obostran, inače će s vremenom izgubiti energiju...

Ribe

via GIPHY

Na prvu se možda ne čine kao idealan tip partnera - sve dok ih ne upoznate. Jako su romantični i divni prema svojim partnericama, što svatko (ili barem većina) želi u vezi. I odmah na početku će vam jasno pokazati tko su i kakvi su i učinit će sve da se i vi ludo zaljubite u njih, jer iako to ne žele priznati odmah i sve se na prvu s njima čini 'neobavezno', oni su zbilja u potrazi za 'onom pravom', piše Your Tango.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?