Bez srama 4093 pregleda 03. travnja 2019.

Ako spavaš u gaćicama, ovo nikad nemoj raditi

kethy_kist/instagram

Liječnica tvrdi da je zapravo jednako dobra i jedna i druga opcija, ali ako nosiš gaćice, onda one moraju biti od točno određenog materijala

Svatko od nas spava u onome što mu je najudobnije. Neki samo u gaćama, neki u pidžamama, neki u spavaćicama, prevelikim T-shirtima bez gaća... Ali, jesi li ikad razmišljala o tome što je za tebe, odnosno za tvoje zdravlje, najbolji odabir?

via GIPHY

I dok s jedne strane čuješ kako govore da je bolje spavati bez gaća, drugi tvrde da takvo spavanje može biti loše za vaginu... Liječnica Navya Mysore odlučila je napokon razjasniti ovo pitanje u razgovoru sa Seventeenom.

Ako spavaš u gaćicama, moraju biti pamučne

via GIPHY

Mysore tvrdi da zapravo nema ništa loše ni u jednoj od ove dvije opcije. No, ako odlučiš na spavanju nositi gaćice, moraš odabrati one od pravog materijala, objašnjava liječnica.

Ona preporuča pamučne, malo šire i veće gaće koje će vašoj koži dati dovoljno mjesta da 'diše'. "Široko i pamućno donje rublje je jednako dobro kao i spavanje bez donjeg rublja", objašnjava.

via GIPHY

Ovi savjeti pomoći će ti da izbjegneš razne infekcije i upale koje se mogu dogoditi ako koža i intimni dijelovi nemaju dovoljno zraka tijekom noći, dodaje liječnica. "Što je manje zraka i mjesta, to će se prije na intimnim dijelovima razviti bakterije", govori. 

I, kako onda spavaš večeras?

POSLUŠAJ NOVU JOOMBOOS PJESMU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a ima smisla..