Bez srama 474 pregleda 23. rujna 2020.

Gucci prodaje hlače s 'mrljama' od trave za 5.000 kn

gucci

Okej, očito nas, kad je moda u pitanju, ništa ne smije iznenaditi...

Moda je ponekad jako čudna i, iako smo na to već navikli, neki nas novi trendovi ipak uspiju iznenaditi. Gucci tako sada prodaje traperice s 'mrljama' od trave i to po cijeni od 650 eura, odnosno nešto manje od pet tisuća kuna, a reakcije ljudi su urnebesne.

"U našoj novoj jesen-zima 2020. kolekciji donosimo vam 'grunge' vibe s ovim širokim trapericama od organskog pamuka s umjetno stvorenim mrljama", objasnili su iz Guccija, javlja Her.

Iako mnogi smatraju da su ove traperice prava glupost i da ih nitko nikada ne bi nosio, oni tvrde kako je ovo veliki i super trend i kako će sigurno naći svoju publiku. 

'Nikad nisam razumio modu...'

"Nikad nisam razumio modu, ali veselim se hlačama Calvin Klein sa 'žutim' mrljama i Armanijevim trapericama s mrljom od kečapa", našalio se jedan korisnik na Twitteru, a pridružili su mu se i mnogi drugi.

Što vi mislite? Hoće li ove traperice netko zaista nositi?

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Veronikavery

    Jednostavno napravis sam te gace jer je lako se umeljat u travu i ne platis nista 😂😂😂
  • Avatar Kristynica

    Kristynica

    Svašta izmisle