Bez srama 2028 pregleda 16. prosinca 2019.

Harry progovorio o navodima da je biseksualan

harrysmeghan/Instagram

On se samo jako dobro zabavlja i super mu je...

Nakon što je Harry Styles izbacio pjesmu 'Lights Up' na National Coming Out Day, mnogi obožavatelji to su shvatili kao njegovo priznanje da je biseksualan. On dosad nije komentirao te navode, ali sad se o svemu napokon oglasio, javlja Cosmopolitan.

'Zašto vas to zanima?'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ADORE YOU. OUT NOW. Link in Bio.

Objavu dijeli @ harrystyles

U nedavnom intervjuu za The Guardian, Harryja su pitali je li ga ikad itko ranije pitao o njegovoj seksualnosti. Evo što je odgovorio.

"Hmm, paa, pitali su me. Ali, ne znam... Zašto vas to zanima? Nije da sjedim na tom odgovoru, nije da ga čuvam za sebe i ne želim nikome otkriti. Uopće nije tako. Ne govorim vam o tome, ali ne zato što ne želim. Više sam mišljenja; koga briga za to?! Razumijete što vam govorim?" 

'Mislim da je seksualnost nešto zabavno'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SATURDAY NIGHT LIVE.

Objavu dijeli @ harrystyles

Kad su ga pitali o njegovu stilu odijevanja i ima li to ikakve veze s njegovom seksualnošću, rekao je sljedeće...

"Nije da se ovako odijevam kako bih bio zanimljiviji. Odijevam se ovako jer to želim. Ne zato što želim izgledati više gay, ili pak straight, ili biseksualno, nego zato što mislim da je to više cool. Uostalom, ja mislim da je seksualnost nešto zabavno. Iskreno. To je sve što vam o tome mogu reći", objasnio je.

Eh, nama se stvarno čini da ga totalno boli briga za to što drugi misle i govore. Njemu je najvažnije da se dobro zabavlja u životu. Tako treba!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?