Bez srama 10891 pregleda 26. listopada 2018.

Ispovijest: 'Moja kći je dobila prvu menstruaciju u busu'

indiawoollard / instagram

Iako joj je bilo neugodno prihvatiti pomoć potpunog stranca, na kraju je to ipak napravila i nevjerojatno mu je zahvalna

Jedna mama objavila je priču o tome kako je njezina kćerka dobila menstruaciju u autobusu i kako joj je pritom potpuno nepoznati dječak pomogao i šapnuo joj što joj se dogodilo i to je najbolja priča koju ćete danas pročitati. Prenio ju je portal Bored Panda, a vi je ovdje pročitajte cijelu:

'Mami koja ga je odgojila želim reći da je obavila super posao'

via GIPHY

"Moja kćerka je danas prvi puta dobila menstruaciju, u autobusu na putu kući. Jedan dječak oko godinu dana stariji od nje došao je do nje, i zapravo joj je potpuni stranac, povukao ju je na stranu i šapnuo joj da na stražnjoj strani hlača ima krvavu mrlju. Zatim joj je dao svoj pulover kako bi si ga svezala oko struka i kako bi mogla bez srama odšetati iz busa i doći kući. 

Rekla je da joj je bilo pomalo neugodno, ali je na kraju ipak prihvatila njegovu pomoć. Iako se nečkala, dečko joj je rekao da je okej i da je razumije. 'I ja imam sestru, razumijem te u potpunosti', rekao joj je. Ako ovo čita mama tog dječaka želim joj zahvaliti i reći da ga je itekako dobro odgojila. Čujemo toliko ružnih priča o današnjim mladim generacijama i morala sam podijeliti nešto ovako pozitivno", napisala je mama. 

 | Autor: Little humans being bros / REDDIT Little humans being bros / REDDIT

Ovo je divno! Svaka čast <3

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..