Bez srama 1046 pregleda 08. siječnja 2020.

Jeffree otkazao turneju pa svi misle da je prekinuo s dečkom

jeffreestar@instagram

Ni Nathan ni Jeffree još se nisu oglasili, tako da su ovo i dalje samo nagađanja...

Jeffree Star otkazao je svoju nadolazeću Jeffree Star x MMMMitchell Masterclass turneju koja se trebala održati u Europi i fanovi su uvjereni da je tome razlog njegov prekid s dugogodišnjim dečkom, Nathanom Schwandtom, javlja Paper.

Otkazana turneja

Tatti Lashes, koji su odgovorni za organizaciju ove turneje, u službenom su priopćenju za javnost napisali sljedeće:

"Teška srca vas moramo obavijestiti da Jeffree Star, zbog osobnih razloga, neće moći putovati na svoju nadolazeću europsku turneju."

Turneja je trebala krenuti 10. siječnja u Dublinu, zatim je trebao posjetiti Amsterdam te Newcastle, ali od toga, nažalost, barem zasad, neće biti ništa.

Fanovi na Twitteru nagađaju o prekidu

Iako nisu otkrili koji su to točno 'osobni razlozi' zbog kojih je Jeffree morao otkazati turneju, fanovi na Twitteru počeli su nagađati da je razlog otkazivanju njegov prekid s Nathanom.

Neki su samo histerično pisali kako neće moći bez njih, a neki su išli u detalje, pa su primijetili i to da je Jeffree izbrisao Nathana iz svih svojih biografija na društvenim mrežama.

Nedavno kupili novu vilu

Ova vijest je sve iznenadila i zato što smo neki dan čitali (i pisali) o tome kako su njih dvoje uselili u novu ogromnu vilu u Kaliforniji vrijednu 14,6 milijuna dolara.

Ni Jeffree ni Nathan se još nisu oglasili o ovoj temi pa su sve i dalje samo nagađanja. Kad se i službeno obrate javnosti, javit ćemo vam o čemu je ovdje zapravo riječ.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?