Bez srama 2572 pregleda 25. siječnja 2021.

JoJo Siwa objavila da je gay: 'Sretnija sam nego ikad...'

JPA/Press Association/PIXSELL

Nakon TikTok videa i fotke na Instagramu, JoJo je objavila i video u kojem sve iskreno objašnjava

Nakon što je na TikToku objavila video u kojem lip synca pjesmu Lady Gage 'Born This Way', mlada tiktokerica i youtuberica JoJo Siwa na Instagramu je objavila fotku u majici 'Najbolja gay rođakinja ikad', piše Seventeen.

Nakon ovih hintova, JoJo je objavila i video u kojem službeno govori da je homoseksualna te je tijekom Instagram livea svojim obožavateljima zahvalila na podršci i odgovorila na neka njihova česta pitanja, piše USA Today.

"Pitaju me koliko sam već dugo dio LGBT zajednice. Ne znam točno... Pretpostavljam da je odgovor: cijeli život. Nisam se dosad još zaljubila, ali vjerujem da će osoba u koju se zaljubim biti ta 'moja osoba'. Ako to bude dečko, super. Ako bude cura, super. Trenutno sam najsretnija na svijetu i to je najvažnije. 

Njezini su je obožavatelji, kao i brojni kolege i prijatelji, odmah obasuli divnim komentarima ispod videa. Glumica Kerry Washington napisala joj je da ju obožava. "To što si toliko svoja bez zadrške i isprika te se trudiš biti najautentičnija prekrasna verzija sebe je dar ovome svijetu", dodala je glumica. 

Podršku su joj pružili i Liza Koshy, Daniella Perkins, ljudi sa službenog Netflix profila te još brojni drugi poznati i nepoznati. A tome se pridružujemo i mi!

 

Tko nam to dolazi na JoomBoos...?

 | Autor:

Tvoja reakcija?