Bez srama 2344 pregleda 22. travnja 2019.

Justin Bieber javno komentirao Haileyine grudi...

kendall jenner / instagram

Neki fanovi misle da mu ovakvi komentari nisu potrebni. Misliš li i ti da je pretjerao ili je ovo sasvim okej?

Justin uvijek na društvenim mrežama otvoreno govori o tome što misli o svojoj supruzi Hailey, ali neki fanovi misle da je ovoga puta možda malo pretjerao. Nakon što joj je napisao da ga "pali", sad joj je javno komentirao grudi, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

glow in the dark friends

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner objavila je fotke na kojima je s Hailey, sve su fotke s Coachelle, a Bieber je jednu od njih odlučio komentirati. Napisao je samo: "Baeine grudi" i stavio par emotikona vatre. Hmm, okej...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honorable mention to the highlight. #CommentsByCelebs

Objavu dijeli Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Što ti kažeš na ovakve komentare na društvenim mrežama koji su itekako javni? Okej ili previše?

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    On je malo čudan xD