Bez srama 1522 pregleda 12. studenoga 2018.

Justin i Hailey ne skidaju ruke jedno s drugoga!

justin bieber/ instagram/ kyliejenner/instagram arianagrande/instagram

Hailey je objavila fotke nje i Justina kako se grle i ljube i trenutno im je, barem naizgled, okej

Hailey Baldwin i Justin Bieber još uvijek su zajedno, barem koliko znamo - iako se vijesti o njima mijenjaju iz dana u dan. Jedan dan Justin izjavi kako mu u vezi nije dobro i kako se ne osjeća ispunjenim, drugi dan objavljuju fotke kako šeću gradom držeći se za ruke kao da je sve u najboljem redu.

Objavljuju izazovne zajedničke fotke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my ❤️

Objavu dijeli Hailey Baldwin (@haileybaldwin)

Trenutno su u ovom drugom periodu, a Hailey je objavila njihove zajedničke fotke kako se ljube, grle i ne ispuštaju jedno drugoga i izgledaju nam dosta zadovoljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hunny buns punkin

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Nije ni Justin ostao bez svog dijela kolača, pa je i on na Instagramu objavio fotku s Hailey i napisao: 'Hunny buns punkin', piše Cosmopolitan. 

Što vi mislite, kakva je njihova zajednička budućnost?

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PetraSIIIINE

    Oni ja mislim nisu normalni :)
  • mala_loodacha

    kaj je s njima :D