Bez srama 688 pregleda 18. studenoga 2019.

K1KA snimila pjesmu o drami s Bakom Prase

k1ka/bakaprase/Instagram

Jedno vrijeme je na YouTube sceni vladalo zatišje, ali K1KA je sada odgovorila na pjesmu Bake Prase i tako ponovno podignula prašinu oko cijele situacije

Ako pratiš YouTube scenu, onda sigurno znaš sve o drami između Bake Prase i youtuberice K1KE. Sve je počelo kada je K1KA snimila video u kojem je pričala o sadržaju balkanskih youtubera koji loše utječu na mladu publiku.

Možda te zanima... Baka Prase: ‘Ova drama je dostigla bolestan nivo’

Prozvala je tada Baku Prase i Chodu koji joj, naravno, nisu ostali dužni. Snimili su rekacije na njezine prozivke.

Možda te zanima... Timeline drame 'Baka vs K1KA': Je li joj došao kraj?

Baka i K1KA su gostovali u emisiji 'Dobro jutro' nakon koje je Baka snimio još jedan video i rekao kako će sav prihod od pregleda donirati u humanitarne svrhe.

'Jel' te nije blam?'

Kasnije je sve eskaliralo, a Baka je snimio pjesmu 'Jel te nije blam'. Naime, u opis je napisao sljedeće: "U ovoj pjesmi nitko nije isprozivan, ali ako se netko pronađe j*g."

Ako znaš za pjesmu, sasvim ti je jasno tko je u njoj opjevan. U spotu se pojavljuje i Choda, a dio teksta kaže: "Kanal ti nula, jel te nije blam?"

'Penjem se na tron'

Sada je K1KA objavila spot za pjesmu 'Penjem se na tron' koji je na prvom mjestu u trendingu. 

"Pričam to što mislim jer to smatram ispravnim, pa se ne plašim da zato imam problem ni sa kim. Dok se oni bave Kikom ni ne pomislim na njih..", tekst je njezine pjesme.

Iako ni ona nije spomenula ni Baku ni Chodu, jasno je da je pjesma odgovor na dramu.

Oboje su se, izgleda, potrudili kako bi iz cijele situacije izašli kao pobjednici. Naposlijetku se još pitamo, zašto ovo nisu riješili između sebe, umjesto na YouTubeu gdje zajedno broje oko dva milijuna subscribera?

Što ti misliš?

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?