Bez srama 310 pregleda 28. kolovoza 2016.

Kad vas pitaju zašto ste single, odgovorite im ovo!

Djevojka
Dreamstime

Pitanja o vašem privatnom životu često vas znaju zbuniti... Ne dajte da se to više ikad ponovi...

Za vrijeme ljetnih praznika sasvim sigurno ste se susreli s rodbinom koju vidite tek nekoliko puta godisnje, ali i sa njihovim neugodnim pitanjima poput:  'Kako misliš još uvijek nemaš dečka/curu?'.

Naravno, takva pitanja i najstrpljivije ljude izluđuju, a rijetki su oni koji znaju što odgovoriti na njega.. .

Kako ti se više nikad ne bi dogodila minuta neugodne tišine u takvoj situaciji i kako bi te prestali ispiivati takve gluposti, portal Popsugar objavio je nekoliko dosjetljivih odgovora kojima ćete znatiželjnije zauvijek ušutkati. Vjerujte, nakon njih više vas nitko nikad neće pitat zašto ste solo!

1. ZATRAŽITE IH SAVJET

- 'Ne znam, ali bi mi ti mogao dati savjet kako da ostvarim ljubavne uspjehe...'

Kad već sve znaju i glavni su šarmeri, osobe koje vas "guše" nepotrebnim pitanjima zamolite za neki ljubavni savjet. Iznenadit ćete ih direktnim pristupom, a možda vam zbilja i ponude neki korisan savjet. Nikad se ne zna...

2. SAMO ZA HRABRE: Podsjetite na njihove ljubavne neuspjehe

- 'Možda i bolje da sam solo nego da mi bude kao tebi kad si...'

Informacije koje posjedujete iskoristite u svoju korist. Kad vam netko spomene vaše ljubavne (ne)uspjehe, podsjetite i vi njih na njihove. Više nikad im neće pasti na pamet da vam spomenu vaše soliranje!

3. BUDITE ISKRENI

- 'Nisam sigurna u čemu je problem...'

Ako shvatite da ništa drugo ne pomaže, budite iskreni. Recite da ni sami ne znate, napravite pomalo tužan izraz lica i zaigrajte na kartu sažaljenja. Uz to im pričajte o slobodnom vremenu u kojem uživajte i svim prednostima soliranja. Uvjereni smo da će vam nakon toga čak i zavidjeti... :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?