Bez srama 737 pregleda 01. listopada 2023.

Kako se javiti na Tinderu? Evo ideja koje će sigurno 'upaliti'!

canva

Započeti razgovor na Tinderu mnogima se čini kao zahtjevan zadatak. Svi želimo biti oni kojima će se netko javiti, no katkad se nađemo u poziciji da smo mi ti koji moramo napraviti prvi korak.

Stručnjaci su otkrili koji su najbolji pokretači razgovora na Tinderu koji će vas što prije natjerati da se odvojite od pametnog telefona i odete na prvi spoj.

"Najbolji početak razgovora je onaj koji je osoban, ali u isto vrijeme duhovit, čak pomalo i intrigantan, da izaziva znatiželju", govori Sarika Jain, autorica knjige 'The 90 Day Soulmate Plan'. 

 | Autor: Canva Canva

Spomenite im nešto lijepo što ste zatekli na njihovom profilu

Pritom budite konkretni! "Ključno je spomenuti nešto s profila osobe kojoj se javljate jer time odajete dojam da ste promišljeni", pojašnjava Jain. Ukoliko ne uočite nikakve zanimljivosti, komentirajte neku od fotografija koje je osoba objavila ili njihove preferencije. 

Postavljajte otvorena pitanja

Lily Womble, osnivačica i izvršna direktorica tvrtke 'Date Brazen' preporučuje postavljanje "pitanja s namjerom" ili "kvalificirajućim i diskvalificirajućim pitanjima" jer ćete na taj način diskvalificirati ljude koji nisu voljni uložiti napor da vas upoznaju ili da vode promišljeni razgovor. Ukoliko želite uspostaviti smislenu vezu i izbjeći nerviranje, postavljanje ovakve vrste pitanja je pravi način.

 | Autor: Canva Canva

Isprobajte ovu formulu u tri koraka

Uz navedene savjete, Jain preporučuje da slijedite formulu u tri koraka za savršeno pokretanje razgovora:

1. Odaberite nešto na njihovom profilu što se ističe.

2. Napišite nešto duhovito o tome i podijelite osobnu priču ili objasnite kako se s tim možete povezati.

3. Završite pitanjem.

Izbjegavajte loše vibracije

"Da, želite pristup učiniti osobnim, ali također je važno da stvari idu polako. Iako ubacivanje humora može pomoći u tome, možda biste se trebali kloniti svega što je samozatajno", pojašnjava Jain. 

 | Autor: Canva Canva

Preskočite čavrljanje i pozovite ga/ju na spoj!

To je hrabra strategija i definitivno nije uvijek uspješna. Ali ako ste voljni riskirati, preskočite čavrljanje i predložite spoj. Ne samo da je to jedinstven pristup koji će privući nečiju pozornost, već također pokazujete da ste ozbljini u upoznavanju ljudi i da ne želite samo skupiti hrpu prijatelja za dopisivanje na Tinderu, piše Cosmopolitan.

Tvoja reakcija?