Bez srama 2515 pregleda 19. srpnja 2019.

Kendall je objavila golišavu fotku, ali s dobrim razlogom

kendall jenner / instagram

Iako su joj neki pisali ružne komentare pod ovu fotku, bilo je mnogo više onih koji su joj pružili podršku.

Nije novost da Kendall voli objavljivati svoje golišave fotke na Instagramu. No, ovoga puta je to napravila s jako dobrim razlogom.

'Nisam htjela izlaziti iz kuće'

Objavila je fotku na kojoj sjedi u fotelji i rukom prekriva grudi, a ispod nje je napisala:

"Bila sam srednjoškolka kad su mi akne bile u najgorem stanju. Zbog toga nisam htjela izlaziti iz kuće. Danas sam, pak, zadovoljna svojom kožom", napisala je, a fotkom zapravo promovira liniju proizvoda za njegu kože.

Neovisno o tome, ovo je jako dobar povod za objaviti ovakvu fotku. Osim što se prisjetila svojih nesigurnosti koje je nekad osjećala, mladim je djevojčicama htjela poručiti da ih one - ne trebaju osjećati. 

Komentari podrške

via GIPHY

Neki su, ipak, malo ljuti jer joj na fotki koža izgleda besprijekorno, pa misle da je licemjerna što je objavila takav opis uz potpuno 'nepovezanu' fotku. No, u komentarima su joj mnogi ostavljali poruke podrške.

"Toliko inspirativno. Ne mogu vjerovati da si to sve prošla", napisala joj je jedna cura, a i drugi su komentari bili slični ovome. Pa ćemo baš takve i istaknuti...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kendall <3