Bez srama 3893 pregleda 21. lipnja 2019.

Kendall objavila fotku iz hotelske kade

kendall jenner / instagram

U sličnom izdanju se nedavno pojavila u editorijalu za talijanski Vogue, a nije baš da rijetko objavljuje ovakve fotke na Instagramu.

Neke zvijezde se ne fotkaju čak ni u bikiniju, a druge se ničega ne srame pa svako malo na Instagramu objave svoju golišavu fotku. Kendall Jenner je jedna od ovih iz druge skupine. 

'Alien hand' selfie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

classic alien hand

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Nedavno je otputovala u New York i svoje pratitelje vodi u svaku svoju avanturu ondje. Čak i u kupaonicu u hotelu tijekom kupanja. 

Fotkala se mobitelom i dvije fotke iz hotelske kade objavila na Instagramu i reakcije su, očekivano, podijeljene. Neki su bili i duhoviti u svojim reakcijama, pa joj je tako jedan dečko napisao: "Kako to da se kupaš bez vode?" 

Nedavno se u sličnom izdanju fotkala za Vogue

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

call me... i’m waiting ahh @vogueitalia teaser videos by @mertalas @macpiggott 🌹 @gb65

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Ovo je samo jedna u nizu ovakvih fotki. Već smo ih navikli vidjeti od Kendall.

Recimo, prije par mjeseci se potpuno gola, samo sa šeširom na glavi, fotkala za talijansko izdanje Voguea. Boli nju briga...

via GIPHY

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Bas je zgodna xd