Bez srama 289 pregleda 29. svibnja 2023.

Kim Kardashian iskreno o izazovima roditeljstva!

Kim Kardashian/Instagram

Roditeljstvo sa sobom nosi odricanja, požrtvovnost te iziskuje veliku posvećenost. O tim je aspektima roditeljstva progovorila i Kim Kardashian.

U epizodi podcasta "Namjerno s Jayem Shettyjem", koja je objavljena 20. svibnja, gost je bila popularna Kim Kardashian. Voditelju Jayu Shettyju je priznala kako se ponekad teško snalazi u ulozi roditelja četvero djece. "Uvijek jednoj od svojih kćeri moram napraviti frizuru, a ta frizura mora biti savršena i mora izgledati na određeni način. Onda me druga kći treba da joj obujem cipele. Svi me oni trebaju", podijelila je Kim.

Kim je priznala kako je roditeljstvo najizazovnija stvar, ali ju je potaklo da nauči puno o sebi. "Postoje noći u kojima plačem dok spavam. Kao, što se upravo događa u mojoj kući?", otkriva Kim. 

Kardashian priznaje kako trenutno radi na tome da bude malo čvršća sa svojom djecom te uči kako upravljati i nositi se s njihovim različitim osobnostima.

Iako je Kim najviše pričala o teretu koji roditeljstvo nosi sa sobom, istaknula je kako je to najljepši posao na svijetu. Bez obzira na sva odricanja i gubitak snage, kaže kako ju roditeljstvo zaista ispunjava. "Samo nemojte očekivati da ćete sve imati pod kontrolom unaprijed", upozorava Kardashian.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Popsugar navodi kako Kim Kardashian zajedno sa svojim bivšim suprugom Kanye Westom ima četvero djece čija su imena North, Saint, Chicago, Psalm. Kaže da još uvijek puno uči o roditeljstvu, ali vjeruje da će uvijek donositi ispravne odluke i biti ponosna na to.

Tvoja reakcija?