Bez srama 1582 pregleda 24. rujna 2023.

Kroz ovih 5 promjena prođe naše tijelo nakon 25. godine

canva

Starenje utječe na nas i psihički i fizički

Evo o kojim promjenama je riječ:

1. SPORIJI METABOLIZAM

Ako ste jedan od onih sretnika koji ima brzi metabolizam, nakon 25. rođendana bi se to moglo promijeniti. Naime, starenje ima utjecaj i na taj aspekt našeg tijela i to je nažalost negativni učinak budući da je riječ o usporavanju metabolizma.

2. MAMURLUK

Budimo realni, mamurluk nikad nije dobar. No, nakon što zakoračimo u kasne dvadesete, on biva sve gori. Našim tijelima treba puno duže vremena za oporavak pa se tog mamurluka užasavamo.

 | Autor: Canva Canva

3. NEDOSTATAK ENERGIJE

Neprestano ste umorni, boli vas glava, izbjegavate druženja jer to iziskuje previše energije... Sve to dolazi s godinama, piše yourtango.

4. BORE, BORICE

Koliko god to klišejski zvučalo, zaista prve bore, zajedno sa suhom i beživotnom kožom, nastupaju nakon 25. godine. Stoga ne bi bilo loše uložiti u kvalitetnu njegu kože, dovoljno sna i naravno, puno, puno hidratacije.

 | Autor: Canva Canva

5. OSLABLJENA KOSA

Ako ste primjetili da vam je kosa tanja i nekako beživotna, to nije ništa čudno, sve to dolazi s godinama. Uložite u kvalitetne šampone, regeneratore i ono najbitnije, u dobru masku koja će vam pomoći u transformaciji. Osim toga, ne bi bilo loše da probate konzumirati suplemente koji će vam pomoći u borbi iznutra.

Tvoja reakcija?