Bez srama 419 pregleda 01. listopada 2018.

KSI poručio Paulu: 'Zvono te sljedeći put neće spasiti'

ksi@instagram

Na Instagramu je objavio video i poručio mu da bi novi meč mogao biti sljedeće godine na ljeto i da ga ovaj put ništa neće spasiti

Prije nekih mjesec dana youtuberske zvijezde KSI i Logan Paul svoje su međusobne online prijetnje odveli u ring i borili se jedno protiv drugoga u Manchester Areni. Gledalo ih je tada više od 2 milijuna ljudi, a KSI je sad izazvao Logana na rematch, s obzirom na to da je prvi meč završio izjednačenjem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rematch next year June? 8 rounds this time so the bell can’t save you 😈

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

KSI je objavio video borbe na Instagramu i poručio Loganu: "Rematch sljedeće godine u lipnju? Ovoga puta će biti osam rundi tako da te zvono neće moći spasiti!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

possible venue for the next fight? 😏🥊

Objavu dijeli Logan Paul (@loganpaul)

Naravno da je i Paul odmah dodao malo ulja na vatru i objavio fotku iz rimskog Koloseuma te napisao: "Moguće mjesto sljedeće borbe?", piše Lad Bible.

KSI stiže u Zagreb na Totalni JoomBoos

Inače, amaterski boksački mečevi KSI-ju nisu ništa strano, jer neprestano svoje kolege youtubere izaziva na iste. Prvi meč je imao protiv YouTubera Joea Wellera 3. siječnja 2018. godine, a zatim se borio s YouTube zvijezdom Loganom Paulom, dok je njegovog brata, Jakea Paula i bivšeg nogometaša Ria Ferdinanda također izazvao na mečeve. Zasad se s njima, ipak, nije potukao, što ne znači da ne planira. Samo čeka da mu odgovore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

XIX round the neck 📷: @randolphuk

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

Veliku i detaljnu KSI-jevu priču možete čitati na 24sata, a ova internetska zvijezda uskoro stiže u Zagreb. Već vjerojatno znate da će biti jedna od glavnih zvijezda na Totalnom JoomBoosu - najvećem youtuberskom spektaklu u regiji koji će se 21. listopada održati u Areni Zagreb! Potražnja za kartama je ogromna, zbog čega biste možda trebali požuriti ako još uvijek nemate svoju.

 | Autor:

prodaji su putem Entria i na njihovim prodajnim mjestima, a trenutno su u ponudi one za 99,90 kn, 400 VIP fan pit ulaznica i 50 ekskluzivnih ulaznica za one koji žele upoznati i fotkati se s KSI-jem. OVDJE možete naći sve informacije o Totalnom JoomBoosu i kartama!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    Legenda! Jedva čekam totalni da ga vidim!!!