Bez srama 1209 pregleda 07. studenoga 2019.

Lady Gaga priznala da je nastup na Oscarima bio fejk

lady gaga / instagram

Nastup na Oscarima bio je samo dobra gluma, a ne dokaz zaljubljenosti, priznala je Lady Gaga.

Sigurni smo da te ne trebamo podsjećati na onaj slavni nastup Lady Gage i Bradleyja Coopera na Oscarima. Ako ti je slučajno cijela drama promaknula, podsjetit ćemo te.

Naime, njih dvoje su izvodili pjesmu 'Shallow' iz filma Zvijezda je rođena, a cijeli svijet je to protumačio kao da su zaljubljeni. Toj teoriji pridonijela je i činjenica da su Bradley i Irina nedugo nakon prekinuli. No, Gaga je sad napokon sve demantirala.

Napokon je sve demantirala

Možda te zanima... Sad je i službeno. Bradley i Irina su prekinuli

Lady Gaga je potvrdila da ona i Bradley nisu zaljubljeni. Iznenađenje, iznenađenje, sve je bila samo gluma i zapravo su htjeli da svijet misli da su zaljubljeni, iako to nisu bili.

via GIPHY

Priznala je to u intervjuu za Elle magazin kad je rekla da su danima vježbali na nastupu kako bi gledatelji povjerovali da su zaljubljeni, piše BuzzFeed.

Uključio se i Bradley

"Napravili smo ljubavnu priču. S obzirom na to da sam glumica, sasvim je jasno da smo željeli da ljudi povjeruju da smo zaljubljeni", rekla je.

Usto, Bradley je Oprahi rekao sljedeće: "Da su glasine stvarno bile istinite, ne bih mogao sjediti za klavirom i pogledati ju u oči."

via GIPHY

Okej, pljesak za dvojac jer su zbog, kako kažu, dobre glume završili na gotovo svim naslovnicama i izazvali burne reakcije javnosti. Svaka čast! Povjerovali smo vam!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?