Bez srama 1026 pregleda 25. travnja 2019.

Lidija Bačić isfurala ultra kratki baloner kao haljinu

lidija bačić / instagram

Kako ti se sviđa ova žuta kombinacija?

Lidija Bačić poznata je po svojim modnim kombinacijama koje objavljuje na Instagramu, a sad je objavila novu fotku i opet oduševila fanove. Lille se ovog puta nije odlučila na klasičnu haljinu, nego na ultra kratki baloner koji je svezala u struku i odlučila ga isfurati k'o haljinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Uz žuti baloner isfurala je sunčane naočale i narančaste štikle, a fanovi su joj ispod fotke komentirali da je "komad, kao i uvijek". Kako se vama sviđa ova neobična i ultra kratka kombinacija? 

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO: 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahahah Lille xD