Bez srama 585 pregleda 17. listopada 2021.

Marko Vuletić: 'Htio bih neke stvari riješiti s Emom Luketin'

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA donosi vam novu epizodu Poligrafa u kojoj je gost youtuber i bivši član JoomBoosa, Marko Vuletić. Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte koji su ga odgovori 'razotkrili'

"Živite li isključivo od društvenih mreža? Postoje li domaći youtuberi s kojima nikada ne biste surađivali? Biste li ponovno surađivali s Emom Luketin? Je li vam žao što više niste član JoomBoosa? Smatrate li xniks2x dobrom pjevačicom? Jeste li ikad imali one night stand? Biste li za sebe rekli da ste dobar u krevetu? Smatrate li se pravom divom?" Na sva ta pitanja spremno je odgovarao Marko Vuletić, no jesu li svi odgovori istiniti pogledajte u najnovijoj epizodi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: 

Na početku ispitivanja Vuletić je priznao da nema drugih prihoda osim društvenih mreža, mercha - serije vlastitih majica i, kako kaže, 'igranja s kripto valutama'. 

"Cilj mi je u godinu i pol dana kupiti neki stan", rekao je.

Priznao je i da postoje domaći youtuberi s čijim se stavovima ne slaže pa s njima ne bi nikada surađivao, a jedna od njih je i Ema Luketin zbog koje se Vuletić prvi put 'zacrvenio' na Poligrafu. 

"Volio bih razriješiti nešto što do sada nisam imao priliku s njom - otkrio je ipak Marko, ali više nije želio otkrivati. 

Inspektor je i nakon prvog pitanja nastavio s 'neugodnjacima'. Najavio je da kreću 'ozbiljnije teme' i pitao Marka je li ikada imao 'one night stand'- odnos na jednu noć. Odmah je odgovorio da nije.

"Ništa sa totalno nepoznatim ljudima!", rekao je spremno Marko.

Otkrio je da o nekim temama ima tvrde stavove i to ne želi promijeniti, a s crvenilom u licu priznao je da smatra da je dobar u krevetu i da za to uvijek ima 'pokriće'.

"Ja volim provjeriti jesmo li svi zadovoljni u odnosima", otkrio je. 

Što je još sve razotkrio o sebi pogledajte u novoj epizodi Poligrafa na 24sata YouTube kanalu i u 24sata Oriđiđi Videoteci.

Tvoja reakcija?