Bez srama 795 pregleda 23. kolovoza 2019.

Miley je bijesna: 'Nisam prevarila Liama, ne lažite'

mileycyrus/Instagram

Objavila je prilično bijesan post na Twitteru i obračunala se sa svima onima koji je optužuju da je prevarila Liama te da su zbog toga prekinuli.

Okej, ovo je možda najdramatičniji obrat vezan uz prekid Miley Cyrus i Liama Hemswortha. Naime, Miley je na Twitteru započela žustru raspravu o njihovoj vezi i prekidu i ljutito izjavila kako razlog prekida nije njezina prevara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He knows he’s in trouble. He didn’t let me stand on my good side .

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Nakon što je Liam podnio službeni zahtjev za razvod braka, u medijima su se pojavili napisi o tome kako "on nije spreman Miley dijeliti ni s kime" te da je previše voli i želi tradicionalnu vezu s njom. A to je mnogima zazvučalo kao da je ona njega prevarila.

Obračunala se sa svima na Twitteru

Naravno, Miley nije mogla ostati mirna na ove optužbe pa je na Twitteru napisala:

"Mogu prihvatiti to da sam odabrala živjeti život koji znači da moram cijelo vrijeme biti sto posto iskrena i transparentna prema svojim fanovima koji me vole i prema javnosti. No, ne mogu prihvatiti da mi se govori kako prikrivam zločin koji uopće nisam počinila. Ja nemam što skrivati."

'Nisam savršena i ne želim biti, to je dosadno. Ali nisam varalica'

Nastavila je o tome kako je svjesna toga da je nekad bila ovisna o lošim stvarima i kako je previše partijala. Također je priznala da je varala u prošlim vezama, no, njezin brak s Liamom nije završio zbog neke treće osobe.

"Istina je da sam se, kad smo Liam i ja postali ozbiljni, obvezala. Nema tu nikakvih tajni. Učila sam iz svakog svog dotadašnjeg životnog iskustva. Nisam savršena. I ne želim biti, to je dosadno. Možda sam odrastala pred vašim očima, ali poanta je  da sam - ODRASLA. Mogu priznati mnogo toga, ali ne mogu priznati da je moj brak završio zato što sam ga prevarila. Liam i ja smo bili zajedno cijelo desetljeće. Rekla sam to i ranije i reći ću ponovno; volim Liama i uvijek ću ga voljeti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Završila je tako što je rekla da je trenutno sretnija nego li je ikada bila, drago joj je da se riješila svih poroka te da je možete nazvati svime, ali ne i lažljivicom. Fair enough.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    bravo miley!