Bez srama 712 pregleda 23. svibnja 2019.

Niste ni skužili da Kendall ima dečka? Uglavnom, prekinuli su

kendall jenner / instagram

Kendall je priznala da ona i Ben dejtaju ove veljače, a kako i inače stvari voli ostavljati privatnima, nismo puno znali o njihovom odnosu. Eto, sad smo saznali da su prekinuli, navodno.

S obzirom na to da se o njezinom privatnom životu ne piše svake sekunde, kao što je slučaj s njezinom sestrom Kylie, možda dosad niste ni skužili da Kendall Jenner već neko vrijeme izlazi s košarkašem Benom Simmonsom. Uglavnom, čini se da su sad prekinuli, javlja People.

Uzeli su pauzu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kendalljenner#bensimmons#jenners #love#live#car

Objavu dijeli Ken and Ben❤ (@kendall_and_ben)

Izvor blizak Kendall izjavio je kako je par uzeo "pauzu od veze" jer im u zadnje vrijeme baš i nije išlo. "Veza im je krenula u totalno krivom smjeru. Uzeli su predah, a ona se sad pokušava više zabavljati i družiti s frendicama", dodao je izvor.

Page Six, pak, piše da su njih dvoje prekinuli još prije dva tjedna, a ovo je pomalo neočekivana vijest. Zašto? Zato što je Kendall u nedavnom intervjuu za Vogue djelovala kao da je sasvim sretna s Benom.

Sve je izgledalo sasvim okej

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤ #bensimmons#kendalljenner#jenners#love#live

Objavu dijeli Ken and Ben❤ (@kendall_and_ben)

Kad su je upitali planiraju li se njih dvoje vjenčati, nije rekla sigurno da, ali nije rekla ni ne. "To se sigurno neće dogoditi tako skoro, ali jednog dana, tko zna", rekla je. 

Da se osvrnemo na ono što smo napisali gore, na činjenicu da možda niste imali pojma da Kendall uopće ima dečka. To je zato što ona sve svoje privatne stvari zaista drži privatnima.

Ono što je privatno neka ostane privatno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW @vogueaustralia cover, June issue, wearing @tiffanyandco 💋

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

"Na primjeru svojih sestara vidjela sam kako se nositi s pažnjom javnosti i drago mi je da sam od njih nešto naučila. Za mene su, pak, mnoge stvari jako svete. Moji prijatelji, veze, sve to smatram svetim i ne volim takve stvari izlagati javnosti, jer se time sve samo jako komplicira", objasnila je za Vogue.

"Također, još sam jako mlada i mislim da u ovom trenutku ni jedna veza nije super sigurna ni stabilna, tako da ne želim privlačiti pažnju na nešto, ako nisam sigurna da to nešto može potrajati na duže staze. Veza treba biti isključivo između dvoje ljudi jer, čim u to uključiš nekog trećeg, ili pak javnost, tu se stvari počnu nepotrebno komplicirati. Puštaš sva ta tuđa mišljenja u svoju vezu, a ja stvarno ne mislim da je to okej", dodala je Kendall.

Stay tuned

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

click bait? @calvinklein #MYTRUTH #MYCALVINS

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Ipak, unatoč ovakvim njenim odgovorima, ni u jednom trenutku nije se učinilo da su njih dvoje nesretni zajedno. Prije intervjua čuli su se FaceTimeom, a kad su je šminkali za fotkanje, streamala je utakmicu njegovih Philadelphia 76ersa.

Kendall je priznala da ona i Ben dejtaju u emisiji Ellen Degeneres ove veljače. Tada su u vezi bili već neko vrijeme. Iako nije sasvim jasno koji je pravi razlog njihovog prekida i radi li se o prekidu ili zaista tek kratkoj pauzi? Nitko zapravo ne zna sa sigurnošću. Kad saznamo, javit ćemo vam. Stay tuned for more drama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@proactiv 🖤

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah predobro xD