Bez srama 7155 pregleda 29. prosinca 2019.

Najveći prekidi i nove ljubavi u 2019. godini

jurriaan van hoffen/veronika rosandić/maša zibar/instagram/emica elvedji/pixsell

Tko je sve prekinuo romantičnu vezu, a tko je pronašao novu ljubav u 2019. godini? Ako niste uspjeli popratiti sve što se izdogađalo na ljubavnom planu poznatih i slavnih na regionalnoj i inozemnoj sceni, napravili smo vam mali pregled prekida i novih veza u protekloj godini. Uživajte.

Prekidi:

Nika i Rasta

 | Autor:

Kao što ste dosad već mogli vidjeti, na naslovnici novog JoomBoos Videostar magazina nalaze se Nika i Rasta, koji su u novom broju progovorili o svom prekidu, prvi puta javno. Ispričali su u kakvim su odnosima nakon prekida, što je dovelo do toga da su se odlučili razići te zašto 'više nije išlo'. 

Možda te zanima... Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima

Ovaj YouTube prekid definitivno je prekid godine, a mnogi od vas su nas, nakon objave naslovnice, pitali radi li se o pranku ili stvarno više nisu zajedno. Što su sve ispričali o ovoj temi možete pročitati u novom broju JoomBoos Videostar magazina koji se nalazi na svim kioscima diljem Hrvatske. 

Veronika i Fran

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko bi reko da ćemo snimit film zajedno📽

Objavu dijeli Frenki (@fran.laus)

Fran je jučer prvi puta javno progovorio o prekidu s Veronikom, koji se dogodio prije mjesec dana. Ona se također na Instagramu oglasila u vezi prekida i napisala kako je "ovo prvi i zadnji puta" da govori o toj temi te da više svoj privatan život nikada neće objavljivati javno.

Možda te zanima... Fran Lauš progovorio o prekidu s Veronikom

I Fran se složio da su javne veze "kaos" te za kraj fanovima rekao kako su on i Veronika ostali u prijateljskim odnosima nakon prekida, a njihov pas Dolly trenutno živi s Veronikom.

Kylie Jenner i Travis Scott

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank ya @playboy for da 🥛

Objavu dijeli flame (@travisscott)

Kylie i Travis uzeli su pauzu od veze još u listopadu, ali ta pauza se na kraju pretvorila u prekid. Njihov odnos nije uspjela 'spasiti' čak ni kćerkica Stormi, ali su zbog nje ipak ostali u dobrim odnosima. 

"Unatoč svemu, nastavit će zajedno odgajati Stormi i ona će im i dalje ostati prioritet", izjavio je izvor blizak obitelji Kardashian-Jenner početkom listopada. 

Možda te zanima... Kylie i Drake priznali da se između njih nešto događa?

Kylie je, nakon prekida s Travisom, viđena u društvu slavnog repera Drakea, zbog čega se počelo šuškati da su njih dvoje novi ljubavni par. Iako svoju vezu nikad nisu potvrdili, njima bliski izvori potvrdili su da se često druže te se između njih "osjeća kemija".

Channing Tatum i Jessie J

Nakon godinu dana veze prekinuli su i slavna glazbenica Jessie J te glumac Channing Tatum. "Channing i Jessie prekinuli su prije otprilike mjesec dana. No, i dalje su bliski i ostali su dobri prijatelji", izjavio je izvor blizak bivšem paru za US Weekly.

Razlog prekida bila je prečesta razdvojenost. "Channing i Jessie imaju drugačije životne prioritete i njihovi se fokusi baš ne poklapaju. Iako im je u vezi bilo jako zabavno, jednostavno nije išlo. Channing često mora biti u LA-u, gdje provodi vrijeme s kćerkom Everly. Jessie je, pak, često u Engleskoj. No, i dalje su prijatelji", ispričali su izvori.

Vijest o njihovoj vezi prvi se puta pojavila u listopadu 2018. godine, nakon što su Channing i njegova bivša supruga, Jenna Dewan, najavili da se razvode nakon devet zajedničkih godina. No, čini se da njihova ljubav ipak nije izdržala razdvojenost i različite životne interese...

Irina Shayk i Bradley Cooper

 | Autor: irina shayk/instagram irina shayk/instagram

Početkom ljeta prekinuli su i miljenici američke javnosti, Bradley i Irina. Iako se o njihovom prekidu i razvodu šuškalo još od izlaska filma 'A Star is Born', u kojem Bradley glumi s Lady Gagom, svoj su prekid potvrdili tek ljetos. Iako su mnogi tada nagađali da je Gaga razlog njihova prekida, to se pokazalo neistinitim, a o pravim razlozima prekida Irina i Bradley nikad nisu htjeli govoriti. 

Svoj su odnos još od samih početaka, od 2015. godine, držali u tajnosti. Godine 2017. dobili su i kćerkicu, Leu De Seine, a i prije konačnog prekida nekoliko su puta uzimali 'pauzu' kako bi pokušali spasiti što se spasiti da. No, to im, nažalost, nije uspjelo.

Bella Hadid i TheWeeknd

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Objavu dijeli Bella (@bellahadid)

U kolovozu su vezu prekinuli i slavna sestra Hadid i pjevač TheWeeknd. Iako im je to bio 'drugi pokušaj' veze, prekinuli su samo godinu dana nakon pomirenja. Iako su htjeli da im veza uspije i dali su si drugu šansu, shvatili su da su previše različiti i da jednostavno nikad neće uspjeti. Konačnom prekidu je, navodno, kumovala i udaljenost. 

Liam Hemsworth i Miley Cyrus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abs like a ninja turtle 🐢

Objavu dijeli Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Nakon manje od godinu dana braka i duge veze, konačan su prekid ovog ljeta potvrdili i Miley i Liam. Iako su strani mediji navodili različite razloge prekida, između ostaloga i Liamovo neozbiljno ponašanje i često partyjanje te Mileynu nevjeru, ni jedan ni drugi nisu potvrdili ni jedan od ovih razloga. 

Liam je prvi puta o prekidu progovorio na Instagramu, gdje je sredinom kolovoza napisao: "Pozdrav svima, samo da brzo kažem da smo Miley i ja prekinuli i želim joj zdravlje i sreću u budućnosti. Ovo je privatna stvar i nisam, niti ću davati izjave novinarima i medijima. Sve moje navodne izjave su lažne. Mir i ljubav".

Miley je, nakon njihova razvoda, kratko bila u vezi s prijateljicom Kaitlynn Carter, a trenutno je u vezi s glazbenikom, Codyjem Simpsonom. 

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

Prekid Khloe i Tristana bio je najdramatičniji od svih prethodno navedenih, a do prekida je došlo zbog njegove prevare. Naime, Tristan je Khloe prevario s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie - Jordyn Woods. Iako joj se nekoliko puta nakon prekida pokušao vratiti i molio je da ponovno budu zajedno, Khloe mu je jasno dala do znanja da za njih više nema šanse. 

Khloe i Tristan zajedno imaju jednogodišnju kćerkicu, True Thompson.

Bibi Andy i Jurriaan van Hoffen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas je trebala biti naša prva godišnjica. 11.03.2018. je dan kada smo ušli u vezu. Razlog zašto sam u svom zadnjem videu spomenula kako sam imala breakdown je zato sto smo prekinuli prije 10 dana i stvarno nisam bila u stanju raditi bilo što. Danas je trebao biti dan pun sreće i veselja, no nažalost nije. Rekla bih da i nebo plače za nama s obzirom da se kiša spustila bas danas nakon svih divnih i sunčanih dana hahah Trebat će mi puno vremena da dođem sebi i da sve procesuiram kako treba. Molim vas da mi ne šaljete poruke na temu toga i da ne pitate puno jer samo mi činite još gore. Ovaj dečko me naučio jako puno proteklih godinu dana i činio me najsretnijim curom na svijetu. Proveli smo jako puno vremena zajedno, proživjeli stvari koje neki ljudi ne prožive u dugogodišnjim vezama. Ukratko, imali smo sve. Uzajamnu podršku, razumijevanje, povjerenje jedno u drugo, vjernost, sreću, sve.. Činilo se kao da sam bila u savršenom romantičnom filmu, a tako sam se i osjećala. Bar do jednog trenutka. Do trenutka kada je sve puklo uz riječi ‘mi nismo jedno za drugo’. Osjećala sam se kao ptičica koja slobodno i sretno leti u oblacima i samo najednom, niotkud ispred nje iskoči staklo u koje se zabije. Lagala bih kad bih rekla da sam okej. Nisam okej i ne znam kada ću biti okej. Trudim se okupirati misli i raditi dosta stvari samo da ne mislim na to, ali sve te misli te sustignu navečer kada legneš u krevet i tako svakog dana.. Iznova. Iako teška i ponekad komplicirana, on je i dalje najbolja osoba koju sam ikad upoznala i zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. Ona koja će jednoga dana stajati pored tebe nije ni svjesna kolika je sretnica. I iskreno se nadam da će te znati cijeniti i da ćeš biti najsretnija osoba na svijetu. Jer ništa manje ni ne zaslužuješ. Hvala ti na svemu. Na svakom divnom trenutku, na svakoj riječi podrške, na svemu što si me naučio. Hvala ti što si uvijek bio tu za mene i hvala ti što si činio moj mali svijet savršenim. Kada sam ti govorila da si najbolji dečko na svijetu, stvarno sam to i mislila. Bio si i bolji od najboljeg. -Molim vas nemojte širiti nikakvu mržnju. Ovo je jako teško razdoblje za nas oboje.- S ljubavlju, Andrea♥️

Objavu dijeli BiBi Andy/Dee Lady (@andreafabricc)

Bibi Andy i Jurriaan van Hoffen prekinuli su u ožujku ove godine, taman prije prve godišnjice veze. Iako su odmah na početku kliknuli i iako im je bilo prekrasno u vezi, nisu izdržali prvih godinu dana, a Bibi je o svemu u ožujku progovorila u dirljivoj objavi na Instagramu. 

"Danas je trebala biti naša prva godišnjica. 11.03.2018. je dan kada smo ušli u vezu. Razlog zašto sam u svom zadnjem videu spomenula kako sam imala breakdown je zato sto smo prekinuli prije 10 dana i stvarno nisam bila u stanju raditi bilo što. Danas je trebao biti dan pun sreće i veselja, no nažalost nije", započela je te na kraju zaključila kako joj je s Jurriaanom bilo bolje nego ikad s bilo kime. 

"Kada sam ti govorila da si najbolji dečko na svijetu, stvarno sam to i mislila. Bio si i bolji od najboljeg. Molim vas nemojte širiti nikakvu mržnju. Ovo je jako teško razdoblje za nas oboje", zaključila je Andrea. Što nas vodi do drugog dijela teksta u kojem govorimo o - novim ljubavima koje su se rodile ove godine. A među njima je i nova-stara ljubav između Bibi i Jurriaana!

Nove ljubavi:

Bibi Andy i Jurriaan van Hoffen

Iako je bila iznimno tužna nakon prekida s Jurriaanom, Bibi je prije otprilike mjesec dana objavila vijest koja je razveselila sve njezine obožavatelje. Ona i Jurriaan ponovno su zajedno!

Odlučili su dati novu šansu svojoj vezi i započeti novo, zajedničko poglavlje u životu i, tvrde, jako su sretni. Na Instagramu redovito dijele tu svoju sreću, a Bibi se nedavno pohvalila kako joj je Jurriaan za 26. rođendan poklonio 26 posebnih poklona koji su je jako raznježili. 

Maša Zibar i Luka Cerovina

Iako poznata youtuberica već mjesecima ima novog dečka, tek je na Božić odlučila svima otkriti o kome se radi. Na Instagramu je objavila fotku sa svojim novim dečkom, fotografom i snimateljem Lukom Cerovinom te napisala:

"Naš prvi Božić! Prva zajednička fotka nije pod borom, ali fritule vrijede." 

Otkako su objavili da su zajedno, Luka i Maša često objavljuju zajedničke fotke i storyje te s njezinim obožavateljima dijele sve slatke trenutke svoje veze. Maša se u vlogu tako pohvalila što joj je Luka poklonio za Svetog Nikolu i što je ona poklonila njemu, a nedavno je objavila story zajedničke vožnje na njegovom motoru. 

Osim što su zaljubljeni i u vezi, Maša i Luka zajedno rade. On je njezin fotograf i snimatelj i odlično surađuju skupa. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?