Bez srama 1199 pregleda 06. srpnja 2023.

Ne znate sviđate li mu se? Evo kako možete saznati!

Canva

Upoznali ste nekog tko vam se sviđa, ali niste sigurni osjeća li on isto što i vi? Možete saznati odgovor bez da postavite to neugodno pitanje.

Umjesto postavljanja pitanja: "Hej, sviđam li ti se?", možete promatrati njegov torzo, ruke i druge dijelove tijela kako biste vidjeli je li spreman biti s vama ili ne. Tijelo nikad ne laže. Osim, naravno, ako je netko pod jakim stresom. U tom slučaju možda ovo vrijeme nije najbolje za započinjanje ljubavne veze.

 | Autor: Canva Canva

Evo 10 načina na koje muškarac tijelom pokazuje da mu se sviđate:

1. Torzo mu je okrenut prema vama

Ako vam se obraća i gornji dio tijela mu je okrenut ravno prema vama, možda ste jednostavno 'njegov tip žene'. Ako vam se obraća torzom okrenutim od vas, vjerojatno vas smatra samo prijateljicom.

2. Igra se kosom

Djevojke se često igraju sa svojom kosom u trenucima kada se osjećaju tjeskobno ili pod stresom. No svoju kosu uzimaju u ruke i kada se netko privlačan njima nalazi u blizini. Muškarci nisu puno drugačiji. Ako prolazi rukama kroz kosu dok je s vama, vrlo vjerojatno mu se sviđate.

 | Autor: Canva Canva

3. Podiže i izbacuje prsa

U divljini prsa izbačena s ponosom zasigurno pretpostavljaju osjećaj samopouzdanja. Slično je i s muškarcima. Ako su im prsa uspravna i izbačena, vjerojatno žele pokazati svoje samopouzdanje. Da im se ne sviđate, ne bi se toliko potrudili prikazati u pozitivnom svjetlu.

4. Dodiruje vam leđa

Nije li lijepo kad vas muškarac nježno miluje po donjem dijelu leđa? Kad vas pokušava dotaknuti na tom mjestu, bilo da vas vodi, hoda s vama ili se samo približi, stvarno mu se sviđate.

5. Dodiruje vam bedro

Ako vam dotakne bedro, očito umire od želje da vam se približi više nego što mislite. No kod ovakvog približavanja i dodira poštovanje je nužno.

 | Autor: Canva Canva

6. Vlaži svoje usne

Osim ako mu nije prijeko potreban balzam za usne i ako je sredina zime, vlaženje usana može biti znak potpune privlačnosti.

7. Održava kontakt očima

Kontakt očima je osnovni način na koji vam osoba govori da ste mu bitni. Dok neki muškarci, ukoliko su sramežljivi, mogu izbjegavati kontakt očima, većina njih ne miče pogled s žene koja im je privlačna.

 | Autor: Canva Canva

8. Naginje se prema vama

Čuje vas dok pričate, vjerujte. Ako se nagne prema vama, to je zato što vas želi pomirisati i približiti se na prikladan način.

9. Okrzne vas

Nije slučajno, namjerno to čini. To je test. I, naravno, ako vas drži ili miluje po ruci, sve vam je jasno.

10. Dodiruje vam kosu

Dodirivanje kose već smo spomenuli, no ovoga puta ne govorimo o igranju vlastitom kosom. Ukoliko vam muškarac dodiruje kosu, budite sigurne da mu se sviđate i da ste mu privlačne, piše YourTango.

Tvoja reakcija?