Bez srama 1482 pregleda 27. veljače 2019.

Novi trend: Zašto celebrityji glume da su siromašni?

kimkardashian@instagram

Iako su cifre na njihovim računima suludo visoke, oni se i dalje vole pretvarati da žive kao i većina nas. Ali ne vjerujemo im baš

Okej, svima je jasno da Kim Kardashian nije siromašna. Ne možemo je smjetiti čak ni u srednju klasu. Ni u klasične bogataše. Ona je bolesno bogata, ali eto nekako joj se događa da u zadnje vrijeme na Instagramu izigrava da živi sasvim klasičnim životom obitelji iz srednje klase i stvarno se već pitamo - zašto? 

Neki dan je objavila fotke sa suprugom Kanyjeom kako u sasvim srednjoklasnoj kuhinji jedu srednjoklasne pahuljice s jogurtom i izgledaju skroz srednjeklasno. Vjerojatno obučeni u precjenjene i preskupe Yeezy trenirke, naravno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

morning

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ovo su fotke iz editorijala iz 2017. kojih se iz nekog razloga opet odlučila prisjetiti, i baš ne odustaje od te vibre 'klasične kućanice' iako se njezina neto vrijednost procjenjuje na otprilike 350 milijuna dolara, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my boys ❤️

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Justin i Hailey rade otprilike istu stvar

 

No, da je sad baš ne 'ubijemo' komentarima, Kim nije jedina koja ovo radi. Hailey i Justin odlučili su se, za veliki Vogue photoshooting, fotografirati u prosječnoj kuhinjici u kućici u predgrađu i odglumiti da zajedno ne vrijede oko 270 milijuna dolara. Baš smo im povjerovali.

Barbara i Dylan, također 

I opet, nisu jedini. Dylan Sprouse i njegova djevojka Barbara Palvin fotkali su se za W magazine u kupaonici koja izgleda kao da je u nekom prosječnom studentskom domu. U kojem oni, naravno, ne žive. 

Živcira li i tebe kad celebrityji izigravaju da nisu suludo bogati? Ili ti je to okej?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kaj je njima ? hahahah xD