Bez srama 10652 pregleda 20. listopada 2019.

Nuša priznala zašto ona i Mijo više nisu zajedno

nusarojs/instagram

Iako je Mijo Nušu izabrao u finalu showa Gospodin Savršeni, ubrzo smo doznali da više nisu skupa. A Nuša je sad otkrila i razlog.

Nuša Rojs, slovenska pjevačica i pobjednica druge sezone Gospodina Savršenog, u emisiji Exkluziv ekskluzivno je progovorila o prekidu s Mijom Matićem, javlja 24sata.

Nešto se naglo promijenilo

"Kad je show završio, Mijo je bio kao malo dijete i govorio kako smo sami, bio je sretan. Bila sam kod njega u Zagrebu, upoznala sam i velik dio njegovih prijatelja. Saznala sam od kolega da traže Slovenku na nekom poslu u Zagrebu i rekla sam da ću se prijavit", ispričala je Nuša Antoniji Blaće te dodala kako je osjetila da se od tog trenutka nešto kod Mije promijenilo.

'Više mi nije pisao'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NUŠA ROJS - SUDBINU SAMO NEBO PIŠE KAD SU SVE NAJLIJEPŠE RIJEČI ISPRIČANE I ZAJEDNO SU LJUDI KOJI SE VIŠE NE VOLE JA SAM ONA KOJA ISKRENO VIJERUJE DA PRAVU LJUBAV NAČI ČE NE ŽELIM GLUMIT I NE BORIM SE VIŠE ZNAM DA SUDBINU SAMO NEBO PIŠE NEMA BOJE I NA ZEMLJI NEMA KRAJA KOJA BI RAZDVOJILA ŠTO PRAVA LJUBAV SPAJA OD ZEMLJE ME ODVOJI, SRCE MI OSVOJI DO NEBA ME PONESI, DUŠU MI PROTRESI OSTVARI MI SAN SVE ČU DA TI DAM AKO ŽELIŠ NEŠTO I MISLIŠ DA TI PRIPADA SJETI SE DA SE TAKO LJUDE NE OSVAJA PRIRODA I LJUBAV SU VIŠE NEGO STVARI SLUŠAJ SRCE, ZABORAVI SVE U GLAVI NE ŽELIM GLUMIT I NE BORIM SE VIŠE ZNAM TKO SAM I NE TREBA MI PIČE PRIZNAJEM ISKRENO, DA BOJIM SE TOGA DA ZAVOLIM TE VIŠE, VIŠE OD BOGA #thankyou @mijomatic #forinspiration #motivation #bravery #alldates #laugh #kisses #hugs #love #iknownow #iamreadytolove #beloved ❤🙏💃🇸🇮

Objavu dijeli Nuša Rojs (@nusarojs)

"Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo", rekla je.

Prije toga je i na Instagramu fanovima dala naslutiti da ona i Mijo više nisu zajedno, iako je ona svim srcem htjela da njihova veza potraje, a Mijinu stranu priče saznat ćemo večeras u emisiji.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?