Bez srama 759 pregleda 01. prosinca 2017.

Odgovoran i seksi: Sve o sigurnom seksu saznaj u cool aplikaciji

Instagram@huhiv

Seksualno si aktivan/-na ili se pripremaš na to? Nemoj odgovore tražiti od frendova i frendica, skini aplikaciju i riješi kviz te saznaj kako se zaštiti od spolno prenosivih bolesti.

Čime se mogu zaraziti ako ne koristim kondom, kako se prenose spolne bolesti, mogu li se zaraziti poljupcem, mogu li dobiti spolnu bolest preko WC školjke, mogu li imati spolnu bolest, a da nemam simptome, mogu li se zaraziti preko oralnog seksa... To su samo neka od pitanja na koja odgovor možeš potražiti na mobilnoj aplikaciji Spolno zdravlje.

Ako si seksualno aktivan/-na ili se pripremaš na to, ne budi neinformiran. Razbij predrasude i saznaj sve što možeš o spolnom zdravlju kako bi se zaštitio. 

Preuzmi aplikaciju na Goggle Play-u ili na iStore-u kako bi saznao/-la više. U aplikaciji možeš i točno izračunati rizik od spolno prenosivih bolesti, ali i pronaći najbliže lokacije na kojima se možeš testirati. Testiranje nije bauk. Ako si bio s nekim tko ti je sumnjiv i sad se pitaš je li ti nešto prenio, otiđi na testiranje 

Zapamti nema glupih pitanja, ali ni neprovjerenih naklapanja pa tako preko aplikacije možeš postaviti pitanje o svemu što te zanima, a stručnjaci će ti odgovoriti u najkraćem roku. 

Najgore je misliti da znaš, a biti u opasnosti da se nečime zaraziš, zato što zapravo ne znaš i ne javiš se liječniku na vrijeme. Može se činiti bezazleno, ali neke posljedice su trajne. Povodom svjetskog dana borbe protiv AIDS-a želimo ti olakšati stvari. Ne mora te biti sram pitati, upravo zato i postoji ta aplikacija.

Zato, skini aplikaciju, kaži o njoj prijatelju i budite pametniji. Nikome ne treba genitalni herpes, zar ne?

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?