Bez srama 6595 pregleda 16. prosinca 2023.

Ova 3 horoskopska znaka bi na zimu mogla pronaći ljubav

canva

Kome su zvijezde ove zime pripremile ljubavna uzbuđenja i tko bi u narednih mjesecima mogao pronaći ljubav života...? Saznajte odmah!

Vodenjak

Vodenjaci sada teško mogu držati svoje emocije pod kontrolom. Blagdansko vrijeme je ovdje, a sva bajkovita svjetla i miris cimeta u zraku tjeraju srca vodenjaka da brže kucaju. Ovaj horoskopski znak poprima vrlo poseban sjaj i iznenada se drugim ljudima čini neodoljivim.

via GIPHY

Trebala bi se pripremiti da iznenada budeš pozvana na sve božićne zabave. A ako se tamo nalazi grančica imele, onda trebaš iskoristiti priliku. Možda je jedna zanimljiva osoba ispod…

Savjet: Za vodenjake je najvažnije da se sada doista angažiraju. Ne žele ti ljudi nešto loše – možda te samo žele bolje upoznati.

Ovan

Ovan posljednjih mjeseci nije imao sreće u ljubavi – možda je nije ni tražio. Ali, zimi počinje potpuno novo doba za ovna - ljubavna revolucija je na pomolu.

via GIPHY

Odjednom ćeš osjetiti da u tebi nešto ključa, a poznanstvo bi moglo prerasti u nešto više, ako to dopustiš. Sada samo moraš pokazati vanjskom svijetu: Konačno sam spremna za novu vezu! Tada ćeš zasigurno imati sreće. 

Savjet: Novi početak valja proslaviti na pravi način. Što kažeš na malu božićnu zabavu u svom stanu? Pozovi svoju simpatiju i razmazi joj sva čula…

Ribe

Kod riba je u posljednjih nekoliko mjeseci bilo prilično burno u ljubavnom životu: možda si čak okončala svoju vezu ili konačno preboljela staru simpatiju. Premda mnoge ribe sada zapravo željele odvojiti malo vremena za sebe, ljubav bi mogla biti odmah iza ugla.

via GIPHY

Kad sunce prijeđe iz škorpiona u horoskopski znak strijelca, ribe će odjednom biti ponesene novom energijom i imat će želju ponovno se emotivno izložiti. To će ti uspijevati, otvorenim razgovorima u kojima se nećeš sramiti pokazati da si ranjiva, a taj tvoj hrabri korak bit će drugima iznimno privlačan…

Savjet: Iza svakog razgovora krije se šansa za emocionalnu vezu, ali ne nužno i pravu ljubav. Imaj otvoreno srce, ali nemoj dopustiti da te povrijedi tvoja romantična crta.

Tvoja reakcija?