Bez srama 6892 pregleda 25. travnja 2019.

Ova 4 horoskopska znaka nisu za duge veze i brak

unsplash/ilustracija

Ako si u vezi s nekime od ovih znakova, dobro ovo pročitaj

Brak, pa čak ni duge veze, jednostavno nisu za svakoga. A ova četiri horoskopska znaka prva su na popisu onih koji se vjerojatno nikada neće vjenčati jer ih brak ne privlači ni nacrtan, otkriva Peace Quarters.

Ovan

via GIPHY

Ovnovi život žive po vlastitim pravilima i često se u njihovu viziju ne uklapa nitko drugi. Ni za koga ne bi promijenili svoja stajališta i stavove, a kompromis im je najmrža stvar na svijetu. Često izbjegavaju ozbiljnije odnose s drugima i ne dopuštaju si zaljubljivanje, čak i kad je druga osoba spremna prilagoditi im se. Oni jednostavno najbolje funkcioniraju solo.

Blizanci

via GIPHY

Blizanci su društveni, šarmantni i obožavaju ljude, ali samo na kratke staze. Nisu 'materijal' za duge veze i brak zato što se ni za koga ne mogu vezati na duže razdoblje. Njima su neobavezni dejtovi i odnosi san snova. Važno im je da se dobro zabavljaju.

Strijelac

via GIPHY

Strijelci život općenito ne shvaćaju previše ozbiljno. Njima je sve u životu teži chill i vode se onom 'go with the flow', kako ide, ide. Nisu za duge i ozbiljne veze i obaveze, a više od svega u životu cijene slobodu. Brak kod njih teško dolazi u obzir.

Vodenjak

via GIPHY

Vodenjaci su najkompliciraniji na ovoj listi. Iako im nije ni najmanji problem s nekime stvoriti duboku, prisnu vezu, kad shvate da je nešto možda 'zauvijek', bježe glavom bez obzira. Jako su prevrtljivi i često mijenjaju mišljenje, i dok im je u jednom trenutku nešto super, u drugom ih možda više neće zanimati. Malo tko je spreman prihvatiti takvo ponašanje i takvu osobnost i cijelo vrijeme strahovati s kojom će se mišlju drugog jutra Vodenjak probuditi...

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branka.smesko

    hehhehehe tu sam
  • mala_loodacha

    Štaaa?