Bez srama 7733 pregleda 20. rujna 2020.

Ova tri horoskopska para su savršen spoj za sretan brak

Freepik

Neki se horoskopski znakovi slažu bolje, neki malo manje, ali uvijek je tu neko astrološko objašnjenje zašto nas neki ljudi privlače više nego drugi. Pa, evo koji su horoskopski znakovi savršeni par za brak, sudeći prema mišljenju astrologa. Jeste li ti i tvoj partner 'kompatibilni'?

Ovan i Lav

via GIPHY

Ovaj vatreni par ima ono nešto i njihov brak zaista može trajati zauvijek, piše Bustle. Ova se dva znaka međusobno podupiru bez zadrške i važno im je da je druga polovica sretna i zadovoljna, uvijek. Oni su tu jedno za drugoga i kad je lijepo i kad je teško i često su 'power couple' na koji se svi drugi ugledaju. Mogu vrlo lako razviti i voditi vlastiti posao, jer su oboje analitični i radišni te kreativni! Wow, zavidimo im...

Blizanci i Vaga

via GIPHY

Ova se dva zračna zraka razumiju bolje nego što ih razumije bilo tko drugi. Jedno o drugome znaju apsolutno sve, čitaju si misli i prema pogledu znaju što misle i osjećaju i kad se jednom zaljube, tako ostaje cijeli život. Važna im je iskrenost i povezanost u vezi i vjerni su partneri jedno drugome. Nikada ne postanu ljubomorni i jedno drugome daju dovoljno prostora da mogu ganjati vlastite ciljeve i strasti, što je jako važno. Nadopunjuju se njihova jednostavnost i želja za nečim većim - Vage su ovo prvo, a Blizanci drugo. I baš su zbog svojih različitosti savršen par.

Strijelac i Vodenjak

via GIPHY

Ovo su dva znaka kojima brak kao takav zapravo gotovo uopće nije važan. Iako obožavaju ljubav, veze im nisu odbojne i žele pronaći osobu s kojom će provesti ostatak života, taj neki 'papir' im ne znači previše u životu jer smatraju da i bez njega mogu imati ispunjen ljubavni život. Oni se međusobno najbolje razumiju čak i kad ih nitko drugi ne razumije i baš su savršen primjer da vatra i zrak mogu itekako ići zajedno!

 

Naslovna fotografija: Freepik/Halayalex

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Kristynica

    Kristynica

    Glupost. To je sve od čovjeka do čovjeka,horoskop nema veze s time