Bez srama 1609 pregleda 16. svibnja 2024.

Ova tri horoskopska znaka imaju najveći ego od svih

canva

Samopouzdanje je jako važno, ali neki ga ljudi imaju toliko da prelazi u egoizam. Ovo su, navodno, tri najveća egoista među horoskopskim znakovima i oni za sebe misle da su savršeni i bez mane. Tko su oni?

Lav

 | Autor: canva canva

Lavom vlada Sunce, koje predstavlja ego, pa prirodno zauzimaju prvo mjesto. Lav je nevjerojatno usklađen s vlastitim željama i potrebama. To samo potvrđuje stereotip kako pripadnici ovog znaka uvijek žele biti u središtu pozornosti, kaže astrolog i čitač tarota Ryan Marquardt. "Ipak, morali bi biti oprezni i ne razmetati se previše svojim egom, jer time odbijaju druge ljude. Lavovi trebaju sjati bez napora, a ne snažno i zasljepljujuće", pojasnio je, piše 24sata.

Ovan

 | Autor: canva canva

Ovan je prirodno rođeni vođa, koji utire put svim ostalim znakovima. Ali, iako taj talenat može izvući najbolje iz njih, može se dogoditi da se u njemu stvori žudnja za obožavanjem drugih samo zato što postoji, napominje Marquardt. "Važno je da pripadnici ovog znaka pronađu osjećaj sebe kako bi to izbjegli. U protivnom će dobiti stigmu siromašnih duhom i zaokupljenih sobom. Ovnovi nemaju u sebi taj osjećaj da se stave u tuđu kožu kako bi shvatili kako njihove odluke utječe na druge", pojašnjava.

Škorpion

 | Autor: canva canva

Škorpioni su prirodno egocentrični i prevrtljivi. Oni ne žele biti okruženi inteligentnijim ljudima od sebe jer se tad ne osjećaju dobro, objašnjava astrolog. "Kada sretnu nekoga tko je mudriji od njih, postaju manipulativni, a ne bijesni ili brzopleti. Njih se treba čuvati,  jer neće dopustiti da bilo tko sabotira njihove planove i ciljeve", kaže.

 

Tvoja reakcija?