Bez srama 2232 pregleda 27. kolovoza 2020.

Ova tri horoskopska znaka su savršen par Djevicama

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Nedavno smo ušli u razdoblje Djevica, a evo koja tri horoskopska znaka su, prema astrolozima, njihov savršeni par.

Djevice su stabilne, razumne i jednostavne osobe koje vole iste takve partnere pored sebe. Privlače ih inteligentni, zgodni i marljivi ljudi koji im mogu biti prijatelji i partneri u isto vrijeme, a iako najčešće traže nekoga sličnoga sebi, u određenim slučajevima ipak padaju na one koji su im totalna suprotnost, ali ih baš zbog toga savršeno nadopunjuju. Evo koja su tri horoskopska znaka savršena za Djevice, prema mišljenju brojnih astrologa. 

Bik

via GIPHY

Bikovi, baš kao i Djevice, imaju realan pogled na život i zbog toga se njihove energije savršeno poklapaju i nadopunjuju. Oni na život gledaju s 'praktične' strane i to ih ponajviše povezuje. Ne vole previše riskirati, pogotovo u vezama, zbog čega jedni drugima odlično odgovaraju kao romantični partneri.

Jarac

via GIPHY

Djevice jako privlači strast koju Jarci imaju prema životu, svojim snovima, ciljevima i ostvarenjima. Iako su Djevice poznate po tome da su itekako kritične, pogotovo prema ljudima koje vole, to Jarcima nimalo ne smeta jer su oni svaku kritiku spremni prihvatiti sa smiješkom na licu i ona im ne služi kao pokuda, već kao lekcija da nauče nešto novo o sebi i postanu bolji. Jedni druge savršeno nadopunjuju u vezi i tjeraju jedni druge da ostvare sve što požele.

Ribe

via GIPHY

Ribe su onaj znak s kojim će Djevice odmah 'kliknuti' i s kojima će se slagati u apsolutno svim pogledima. Ribe, također, pomažu Djevicama da u sebi probude romantičnu stranu, dok Djevice ponekad tjeraju Ribe da ipak ostanu s nogama čvrsto na zemlji. Kakav super spoj!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?