Bez srama 1674 pregleda 08. listopada 2020.

Ova tri horoskopska znaka su savršen par Jarcima

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Tko najviše privlači i odgovara atraktivnim, zgodnim, inteligentnim i uspješnim Jarcima? Stručnjaci imaju odgovor, kažu... I tu su tri horoskopska znaka koja su im baš savršeni 'match'. Evo o kome se radi.

BIK

via GIPHY

Bikovima su jako privlačni Jarci koji su prije svega uglađeni i uspješni. Bikovi vole živjeti na visokoj nozi, a uz Jarce to najčešće i mogu. Naravno, to ne znači da Bikovi ne rade apsolutno ništa. I oni se ostvaruju na svom poslovnom planu, ali se zajedno s Jarcima savršeno nadopunjuju. Odlasci na fine večere, putovanja, vrhunska odjeća i obuća, luksuzni automobili, lijepe kuće... Sve je to privlačno i Bikovima i Jarcima, a njihova ljubav prema luksuznom životu spaja i njih same u savršen ljubavni par. I ne, nije uopće površno, iako se tako na prvu čini. Tu su, naravno, i ljubav, poštovanje i povjerenje koje oni grade u svom odnosu, što je na kraju ipak najvažnije od svih skupih stvari.

RAK

via GIPHY

Rakove, koji su izuzetno emotivni i osjetljivi, jako privlače samouvjereni Jarci jer su im baš savršena suprotnost. Oni ih mogu smiriti kad je to potrebno i spustiti na zemlju kad previsoko odlete, a Rakovi njih obasipaju romantikom i romantičnim gestama, što se na prvu hladnim Jarcima zapravo jako sviđa i u tome baš uživaju. Međusobno se nadopunjuju i grade skladan odnos, a u odnosu su im najvažniji povjerenje i sigurnost. Obitelj im je jako važna i oboje sanjaju o djeci i lijepoj kući u predgrađu pa su zbog toga i privučeni jedno drugome. 

DJEVICA

via GIPHY

Spoj Djevice i Jarca jednostavno ima smisla, piše Bustle. I jedni i drugi su ambiciozni, čvrsti, pomalo tvrdoglavi, ali izuzetno inteligentni i uspješni u svemu što rade, i jedno drugome pomažu ostvariti čak i najluđe snove i ciljeve koje si u životu postave. Grade jedno drugoga, nadopunjuju se i bodre i jedno su drugome najveća podrška u svemu. Iako su u vezi ipak Jarci ti koji vode, Djevicama to ne smeta, već prihvaćaju da su ponekad možda ipak u krivu i prihvaćaju pomoć koju im Jarac pruža. Isto tako, Jarac zna da je nekad previše ozbiljan i racionalan, a Djevica će ga na tom polju uvijek malo 'smekšati'. I zato su tako dobar par!

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?