Bez srama 889 pregleda 01. listopada 2019.

Ovi celebrityji su popularnost stekli nakon promjene spola

zenski svijet/instagram

Ovi su celebrityji oduvijek znali da su drugačiji i da nisu rođeni u tijelu koje osjećaju svojim. Upravo kako bi se osjećali svojima i živjeli sretno, ovi su celebrityji promijenili spol i danas su zadovoljniji nego ikad. Evo o kome se radi.

Balian Buschbaum

Balian je njemački skakač s motkom koji se prije promjene spola zvao Yvonne. Danas se više aktivno ne bavi sportom, već piše knjige.  

Geena Rocero

Geena je supermodel s Filipina, a osnovala je i vlastitu produkcijsku kuću Gender Proud.

Laura Jane Grace

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and the Mothers, @atomwillardisme & @yaytour Photo by @brycemata

Objavu dijeli Laura Jane Grace (@laurajanegrace)

Laura Jane rođena je kao Thomas James Gabel, pjevač punk rock grupe Against Me! U intervjuima često priča o promjeni spola, a 2016. godine napisala je i knjigu memoara,Tranny: Confessions of Punk Rock’s Most Infamous Anarchist Sellout.

Jazz Jennings

Jazz je youtuberica i aktivistkinja, a s devet godina snimila je poruku Baracku Obami u kojem govori o problemu neprihvaćanja transrodnih osoba, nakon što je doživjela incident u školskom WC-u.

Lea T

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lea T (@leat)

Leandra Medeiros Cerezo, poznatija samo kao Lea T, poznati je brazilski model i zaštitno lice Givenchyja.

Conchita Wurst

Conchita zapravo nikad nije kirurški promijenila spol, već je njezina 'ženska' persona tek glupa na pozornici. Ipak, ona je strastveni aktivist i često govori o pravima transrodnih osoba, a čak je održala i govore u Europskom parlamentu i UN-u.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?