Bez srama 15124 pregleda 07. svibnja 2019.

Ovi horoskopski znakovi su savršen par

Sorin Sîrbu/unsplash

Ne srami se pitati svoju simpatiju koji je horoskopski znak!

Svidio ti se netko i baš se ponadaš da će biti nešto između vas, ali naposlijetku ništa? Svi smo bili u toj situaciji. No, ako je vjerovati astrolozima, nekad je za to krivac horoskop. Nemoj se sramiti pitati svoju simpatiju koji je znak u horoskopu jer baš ti to može otkriti jeste li stvoreni jedno za drugo ili ne. Evo koji si horoskopski znakovi najbolje odgovaraju u vezi.

via GIPHY

SPONTANI PAR: OVAN I STRIJELAC

Kad su zajedno, najvjerojatnije je da će se baviti raznim aktivnosti poput plivanja, planinarenja ili trčanja. Oba znaka su neovisna i sami se mogu sjetiti uzbudljivih ideja, ali kad su u paru, još im je bolje!

via GIPHY

ODLUČNI PAR: DJEVICA I BIK

Neugodnih trenutaka u vezama uvijek ima, ali Djevica i Bik za to ne mare. Oba znaka su praktična. Bik cijeni perfekcionista u Djevici, a Djevica uvijek želi ispuniti Bikove želje. 

via GIPHY

ZNATIŽELJNI PAR: BLIZANCI I VODENJAK

Komunikacija je veoma bitna, a to je upravo ono što ova dva znaka cijene. Vodenjaci više vole eksperimentirati, a Blizanci se uvijek dobro provode tako da zajedno čine savršen spoj. Ni jedno ni drugo se ne boje reći ako nešto nije u redu i to ih čini kompatibilnima.

via GIPHY

STRASTVENI PAR: RAK I RIBA

Oba znaka su vodena i ne boje se isprobavati nove stvari. Cijene jedno drugo i veoma su ljubazni. Oba znaka su empatična pa gotovo kao da jedno drugome čitaju misli. 

via GIPHY

ROMANTIČNI PAR: LAV I VAGA

Lavovi imaju veliki ego, a Vagama to ne smeta. Lavovi se u vezi žele osjećati obožavano, cijenjeno, voljeno i samouvjereno. S druge strane, Vage se vole brinuti o nekome. Lavovi navodno žele zgodne partnere, a v+Vage to u većini slučajeva i jesu. Savršeno!

via GIPHY

'LUDI' PAR: ŠKORPION I JARAC

Iako izgledaju kao totalne suprotnosti, ova dva znaka veoma dobro funkcioniraju zajedno. Jarci su najčešće vrijedni radnici i previše razmišljaju, dok su Škorpioni strastveni. Škorpioni cijene upornost, a Jarci su uvijek spremni na izazov.

via GIPHY

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ma jel???