Bez srama 7882 pregleda 04. siječnja 2022.

Ovih 5 horoskopskih znakova najviše vara u vezama

Canva/Opinionstage

Iako razlog za prevaru može biti kod svakoga drugačiji, prevara je i dalje grozna. A jeste li znali da postoje horoskopski znakovi koji varaju češće od drugih? Astrolozi tvrde upravo to, a u nastavku pročitajte o kojim se znakovima radi

Saznanje da vas partner vara ili da vas je u prošlosti prevario je poražavajuće. U tom trenutku vam je slomljeno srce i cijeli svijet vam se urušava. Iako postoji niz razloga zbog kojih se partneri odlučuju na prevaru, na primjer: nesigurnost, inat ili nezainteresiranost za vezu, niti jedan od njih ne opravdava užasnu bol koju nanose nekome koga su navodno voljeli, piše Your Tango. Ovo su horoskopski znakovi koji, navodno, varaju češće od ostalih.

Ovan 

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Ovaj horoskopski znak žudi za uzbuđenjem i promjenom, pa im monotona svakodnevica u vezi može biti jako izazovna. Dok mnogi imaju samokontrolu da budu odani i trude se potaknuti uzbuđenje, drugi se ne mogu nositi s tim i odaju se varanju. Impulzivnost ih dovodi do toga da su im afere hir i ne predstavljaju im ništa dugoročno. Ako njihovi partneri primijete promjene u vezi i pokušaju se s njima suočiti, branit će se da sve samo umišljaju.

Blizanci

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Blizanci mogu biti jako neodlučni pa se neće moći samo ustati i prekinuti trenutnu vezu. Započet će s aferom čim osjete da u njima više nema iskre koju su osjećali prema partneru. U vezi se ne vole osjećati zarobljeno ili ograničeno, a neki od njih su previše emocionalno nezreli da bi na tome poradili, pa se odlučuju za 'lakši' izlaz. Ako primijetite da se vaš partner Blizanac u posljednje vrijeme ponaša nervozno ili neobično, trebali biste popratiti njihove znakove i vidjeti što se iza njih zapravo krije.

Lav

Kao i pravi lavovi, ovaj horoskopski znak je lukav i dominantan. Neki od njih idu toliko daleko da vjeruju da zaslužuju sve i da bi višestruki partneri potvrdili njihov status alfe. U svojem najboljem izdanju, oni su otvoreni, zabavni i strastveni partneri. Svoje partnere bi mogli dugo navlačiti, a kad osjete da ne primaju kraljevski tretman, potraže ga negdje drugdje.

Strijelac

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Strijelci lako postanu opčinjeni tuđim stvarima i lako se navuku na nešto novo, oni ne znaju za ono da "trava uvijek izgleda zelenije u tuđem dvorištu". Žive u trenutku u kojem se vode zadovoljstvom i željom. A ako im se partner pokuša suprotstaviti kad vidi da nešto opasno ne štima u vezi ili primijeti znakove prevare, Strijelci će se odmah braniti i reći da im se narušava sloboda koja im je toliko važna.

Vodenjak

Mnogi ne očekuju da se Vodenjaci mogu pronaći na ovom popisu, ali postoje oni mračniji karakteri rođeni u ovom znaku, koji su vjerojatno bili povrijeđeni u prošlosti pa se kasnije zbog toga osvećuju. Većina se ponaša jako lijepo u vezi, ali njihova mračna strana je uvijek pristupna. Boje se pokazati sve emocije pa mogu prevariti partnera kako bi sakrili prave emocije koje se u njima kriju.

Iako ovaj tekst prati pet horoskopskih znakova, važno je opet naglasiti da je svaki pojedinac drugačiji i da ne ovisimo baš svi o svojim horoskopskim karakteristikama. 

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 8b13a0a705c69eb6e17cc9205ef2259419e16855

    Treba znat varat a da se nista ne sazna i otkrije.I za to treba bit strucnjak