Bez srama 1491 pregleda 23. lipnja 2024.

Ovo je 5 najpopularnijih znakova Zodijaka na Tinderu

Canva

U potrazi za partnerom je i horoskop važan

OVAN

Ako tražiš nekoga tko je odvažan i preuzima inicijativu, ovan je idealan partner za tebe. Ovnovi su pustolovni, entuzijastično traže nova iskustva i donose brze odluke dok pregledavaju Tinder profile. Oni ne oklijevaju, nego odmah započnu razgovor. Njihova energija i entuzijazam za nove stvari čine ih uzbudljivima i privlačnima. Mnogi također cijene ovnovu direktnu i iskrenu prirodu, koja vodi do autentičnih i brzih veza. Ali, budi oprezna: ako predugo čekaš i oklijevaš odgovoriti, ovaj će vatreni znak brzo izgubiti zanimanje!

Savršeni partneri za spoj: ovan, blizanci, lav i strijelac

Izazovni partneri za spoj: bik, djevica, jarac

 | Autor: Canva Canva

ŠKORPION 

Škorpioni se smatraju mračnim i tajanstvenim horoskopskim znakom, a poznati su po svojoj intenzivnoj senzualnosti zahvaljujući povezanosti s planetom Marsom. Možda su zbog te tajanstvene aure škorpioni i toliko popularni na Tinderu. Premda su često na lošem glasu, škorpioni su zapravo nevjerojatno puni ljubavi, osjećajni i imaju veliko srce puno suosjećanja. Poznaju samo dvije krajnosti: ili djeluju rezervirano i smireno ili su potpuno fokusirani na tebe i koketiraju maksimalno. Jedno je sigurno: sa škorpionom ti nikada neće biti dosadno.

Savršeni partneri za spoj: rak, škorpion, ribe

Izazovni partneri za spoj: blizanci, lav, vodenjak

VAGA 

Vaga je jedan od najzabavnijih i najkoketnijih znakova zodijaka. Veliku važnost pridaje svom izgledu i dizajnu pažljivo ispunjenog Tinder profila. Svojom jednostavnom i cool karizmom vage brzo osvajaju, što se odražava u brojnim lajkovima koje dobivaju na Tinderu. Premda ovaj horoskopski znak ima puno "matcheva", nema razloga za brigu: vage se uvijek odlučuju za jednu osobu, ali ne odmah. To je tipično za vage, jer uživaju u tome da su poželjne i tražene. Stoga je potrebno malo strpljenja.

Savršeni partneri za spoj: blizanci, lav, vodenjak

Izazovni partneri za spoj: rak, djevica, jarac

 | Autor: Canva Canva

BLIZANCI 

Ovaj intelektualni zračni znak je društven, znatiželjan i stalno u potrazi za novim poznanstvima. Blizancima vlada Merkur, planet komunikacije. Što to znači? Vole poticajne razgovore, stoga budi spremna na razgovor, ali i slušanje! Njihova sposobnost da se bez napora uklope u različite situacije i vode zanimljive razgovore čini ih osobito privlačnima drugima. Blizanci mogu razgovarati s tobom satima, ali su spremni i za spontani spoj na kavi. Ova fleksibilnost i avanturistički duh obećavaju zabavan način međusobnog upoznavanja - nije ni čudo što su blizanci jedan od najpopularnijih horoskopskih znakova na Tinderu.

Savršeni partneri za spoj: ovan, lav, vaga, strijelac, vodenjak

Izazovni partneri za spoj: bik, rak, djevica, jarac, ribe

DJEVICA 

Djevice su iskreni zemljani znak poznat po svojoj inteligenciji, brižnosti i pouzdanosti. Njezina jasna komunikacija, strukturirano razmišljanje i skromnost čine je osobito privlačnom. Također je karakterizira empatija i razumijevanje, što dovodi do skladne veze. Nije ni čudo da su djevice na vrhu najpopularnijih horoskopskih znakova na Tinderu. Kako ju impresionirati? Djevice cijene dubinu, autentičnost i ozbiljnost – stoga izbjegavaj igre i igrice i brzo odgovaraj, inače će jako brzo nestati, prenosi miss7.

Savršeni partneri za spoj: bik, djevica, jarac

Izazovni partneri za spoj: ovan, blizanci, vaga, strijelac

 

 

 

 

 


 

Tvoja reakcija?