Bez srama 2838 pregleda 06. kolovoza 2023.

Ovo je pet najvećih egoista horoskopa!

canva

Iako su ovakve osobine uglavnom vrlo individualne, čini se kako, barem ako se pita astrologe, postoje horoskopski znakovi koji su rođeni s nešto većim egom od drugih. Pa, evo pet najvećih egoista horoskopa po mišljenju stručnjaka!

1. Lav

via GIPHY

Lavovi su se, na ne baš toliko iznenađenje mnogih, našli na prvom mjestu ove liste. Astrolozi tvrde kako ovaj znak obožava zvuk svog glasa i apsolutno sve vezano uz samoga sebe. Lavovi obožavaju biti u centru pozornosti i jako vole kad im se drugi dive. Često se vole predstavljati kao vođe, no njihov im veliki ego često stoji na putu da to zaista i postanu - i na kraju budu cijenjeni od strane ostalih. 

2. Bik

via GIPHY

Bikove astrolozi opisuju kao jako tvrdoglav znak koji teško uzima u obzir mišljenje drugih ljudi. No, upravo bi na toj otvorenosti prema tuđim mišljenjima i idejama trebali poraditi ako žele biti uspješni vođe ili samo lagodno egzistirati u zajednici.

3. Blizanci

via GIPHY

Blizanci, pak, često misle kako su pametniji od svih oko sebe i čvrsto se drže tog uvjerenja. No, trebali bi se ipak više koncentrirati na aktivnije slušanje drugih tijekom razgovora, a ne samo na slušanje samih sebe!

4. Jarac

via GIPHY

Ambicija Jarce ponekad iz samouvjerenosti odvodi u egoizam, tvrde astrolozi, zbog čega često budu nemilosrdni kako bi ostvarili svoj cilj, ne prežući ni pred čime. 

5. Strijelac

via GIPHY

Možda malo iznenađujuće, ali na petom mjestu nalaze se Strijelci! Njihov je stav gotovo uvijek 'ja znam najbolje' zbog čega ne vole slušati savjete drugih, čak ih i aktivno odbijaju. I zato im astrolozi savjetuju da malo porade na tome da prošire svoje poglede na svijet i izađu iz svoje kutije, kako bi smanjili ego i bolje vidjeli širu sliku.

Jeste li se vi našli među znakovima s ovog Express popisa!?

Tvoja reakcija?