Bez srama 11 pregleda 16. veljače 2017.

Ovo su laži u koje će povjerovati SAMO single osobe!

ljubav
Dreamstime

Nakon što upoznate osobu u koju ćete se "zaljubiti preko ušiju" mogli biste promijeniti mišljenje...

Ljubav ne može trajati vječno

Ok, možda ćete reći da smo (pre)veliki romantici, ali ljubav ponekad stvarno nema rok trajanja. Ako ste imali tu nesreću da vas cijeloga života okružuju tužne ljubavne priče, to ne znači da će i vaša jednoga dana imati isti kraj (ustvari, to ne znači da će uopće imati kraj). Čini se da vam je lakše vjerovati u totalnu laž nego pokazati malo hrabrosti. Naravno, za ljubav je potrebno puno tolerancije i kompromisa, ali na tome trebaju oboje raditi.

Ljudi u vezama su dosadni 

Možda i postoje oni koji jesu, ali takvi bi bili dosadni i da su solo, a vama njihova "vezanost" služi samo kao obrana i argument zašto se i vi ne želite zaljubiti. su kao prijatelji. No, ako vam ide na živce što su vaši prijatelji većinu slobodnog vremena u društvu svoga dečka/cure i zato mislite da su dosadni, mogli biste se iznenaditi kada se zaljubite "preko ušiju" i shvatite koliko je zadovoljstvo provesti slobodno vrijeme s osobom koju iskreno volite. 

Svi frajeri su kreteni

Nisu. Isto kao što nisu ni sve cure. Ako se potrudite upoznati ih možda to i otkrijete.

Ljubav nije vrijedna živciranja

Da, postoji šansa da završite slomljenog srca, ali ono će uvijek zacijeliti. No, isto tako postoji šansa da doživite ljubav svog života. I dalje mislite da to nije vrijedno živciranja? Ako na papir stavite sve pozitivne i negativne strane koje vam veza može donesti, vjerujemo da će biti puno više onih pozitivnih. Probajte. Možda se iznenadite!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?