Bez srama 2326 pregleda 11. veljače 2019.

Ovo su najslađi youtuberski parovi!

Josip Regovic/PIXSELL

Naravno, na prvom mjestu su naši golupčići xniks2x i 8rasta9

Tjedan je Valentinova pa je sve oko nas u znaku ljubavi. A kad nama u JoomBoosu netko spomene ljubav, prva asocijacija su nam naši predivni golupčići Nika i Rasta! U novom broju JoomBoos Videostar magazina, koji trenutno možete kupiti na svim kioscima, njih su dvoje iskreno ispričali kako je započela njihova veza i kako se iz prijateljstva rodila ljubav, a mi smo, osim njih, našli još nekoliko youtuberskih parova koji su nam pravi #couplegoals! Pogledajte tko su oni:

1. xniks2x i 8rasta9

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜

Objavu dijeli Borna Rastović (@8rasta9)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

Objavu dijeli Dare 2B different (@xniks2x)

2. Zoe i Alfie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On Sundays we wear white & order too many starters 🧡

Objavu dijeli Zoë Sugg (@zoesugg)

3. Tanya Burr i Jim Chapman

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞🌞🌞

Objavu dijeli Tanya Burr (@tanyaburr)

4. Leon i Monika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići. Kao djete nisam ni sanjala da ću jednog dana stajati na pozornici pred tisućama ljudi, mislila sam da je to samo za velike ljude. Pogotovo nisam zamišljala da ću imati osobu sa kojom ću toliko daleko dogurati u svojih 21 godinu.💕 Za mene je jučer bio veliki dan, trema i uzbuđenje koje sam osjetila kada sam stala na pozornicu uz Leona i kada smo vam pokazali našu drugu ljubav koju imamo i strast u tom dijelu posla, nikada neću moći zaboraviti. Isto tako i vaša sretna lica, koja su puna ljubavi i sreće zbog nas. Hvala vam svima što ste došli i podržali nas i kompletan događaj, hvala @joomboosyt na pozivu i odličnoj organizaciji koja je pazila na sve nas!

Objavu dijeli Monika (@mr.moncina)

5. Braco i Dragana

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You brought me light ❤

Objavu dijeli Braco Gajić (@braco.gajic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Le bae #nescafe3in1ng

Objavu dijeli Dragana Kovacevic (@cupox9)

Glasaj za par koji je tebi najslađi!

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Potato7

    Potato7

    oopaa nika i rasta 69 posto hahaha
  • mala_loodacha

    awwww<3