Bez srama 212 pregleda 30. rujna 2016.

Postani dio YouTube svijeta: Prijavi se odmah na Videostar talent show!

Videostar talent show
Pixsell
Postani dio YouTube svijeta: Prijavi se odmah na Videostar talent show! Postani dio YouTube svijeta: Prijavi se odmah na Videostar talent show! Postani dio YouTube svijeta: Prijavi se odmah na Videostar talent show! Postani dio YouTube svijeta: Prijavi se odmah na Videostar talent show! Postani dio YouTube svijeta: Prijavi se odmah na Videostar talent show! Postani dio YouTube svijeta: Prijavi se odmah na Videostar talent show! Postani dio YouTube svijeta: Prijavi se odmah na Videostar talent show!

Oduvijek ste maštali da postanete dio YouTube svijeta, ali niste znali gdje početi? JOOMBOOS vam daje priliku da ostvarite san

Najpopularniji YouTube kanal u zemlji, JoomBoos, organizira ‘Videostar talent show’ - priliku za sve video kreativce da postanu dio YouTube svijeta. 

JoomBoosovci pozivaju sve među vama koji se vole snimati, glumiti, raditi skečeve ili jednostavno pokazati što znaju da se prijave.
Odaberite na linku jednu od brojnih kategorija, snimite svoju kreativnost na djelu i pošaljite video!

Žiri u sastavu poznatih faca kojima se YouTube itekako zavukao pod kožu predvodit će Robert Knjaz, Mila Elegović, Igor Barbarić i Filip Dizdar. No tko će postati pobjednik VideoStara ipak će odlučiti gledatelji, a pobjednika očekuju genijalne nagrade, i što je najvažnije, ugovor s JoomBoosom i putovanje na najveću svjetsku YouTube konferenciju u Amsterdam - VidCon.

Videostar talent show | Autor: Pixsell Pixsell

Prijave kreću od 1.10. Na videostar.joomboos.hr, a traju do 23.10. 
Kako biste bili sigurni da vam ništa ne promakne, pretplatite se na JoomBoos YouTube kanal, lajkate stranicu na Facebooku i Instagramu, pratite ih na Viberu i Snapchatu, uvijek koristeći hešteg #totalniJoomBoos.

Cijela priča ne bi bila moguća bez vjernih partnera koji su dio svakodnevnice prosječnog JoomBoosovca: Coca-Cole i Alcatela, i posebno OTP banke kao glavnog pokrovitelja ove kreativne priče. 

- Svaki projekt koji prati moderne trendove i potiče mlade da stvaraju, kreiraju i istaknu svoje talente vrijedan je podrške. Zbog toga je OTP banka sa zadovoljstvom postala partner JoomBoos Video Star projekta. Nadamo se da će onaj koji osvoji podršku gledatelja You Tube kanala potaknuti i ostale mlade ljude da budu uporni u ostvarivanju vlastitih izazova - poručili su partneri projekta iz OTP banke. 

Videostar talent show | Autor: Pixsell Pixsell

- Već 16 godina živimo u 21.stoljeću, a jednako dugo smo bez prepoznatljive prave YouTube zvijezde. Zato je Joomboos Videostar prilika koju ne smiju propustiti zaljubljenici u video i vloganje jer će osim bogatih nagrada, raditi na JoomBoosu ono što najviše vole - rekao je pjevač i glumac Damir Kedžo (28) koji s nesrpljenjem iščekuje početak natjecanja. 

Ekipa, skupite hrabrosti, dajte mašti na volju i snimite svoj video!
Možda baš TI postaneš nova YouTube zvijezda ;)

Klikni OVDJE ;)

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?