Bez srama 4199 pregleda 10. srpnja 2020.

Poznata tiktokerica se ispričala zbog kontroverznih izjava

addisonrae/instagram

Nakon dugog izbivanja vratila se na društvene mreže te se ispričala svima zbog svojih kontroverznih izjava te time pokušala vratiti povjerenje svojih pratitelja.

Tiktokerica Addison Rae vratila se na društvene mreže nakon tjedana izbivanja i ispričala se svim fanovima koji su mislili da joj se nešto loše dogodilo jer ovako dugo nije bila aktivna online. Ispričala se ujedno i za svoju objavu na temu 'All Lives Matter' koju je napisala prije četiri godine, a koja je nedavno ponovno isplivala na površinu te su je zbog iste mnogi napali, piše Seventeen.

"Svima dugujem ispriku", započela je Addison, a zatim objasnila kako je prije četiri godine, sa svojih 15, bila nezrela te nije razumjela sve probleme s kojima se susreću Afroamerikanci u njezinoj zemlji. 

'Želim vam biti bolji saveznik'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

by @bryant

Objavu dijeli ADDISON RAE (@addisonraee)

"Zbog svoje privilegije nisam razumjela niti sam bila dovoljno educirana po pitanju društvene nepravde s kojom se suočava afroamerička zajednica u našoj zemlji. Svi životi ne mogu vrijediti dokle god životi Amerikanaca svima ne postanu jednako vrijedni." Zatim je nastavila: "Uvidjela sam svoje greške i želim iz njih učiti. Nikad se neću prestati razvijati, nikad neću prestati učiti i boriti za glas onih kojima je isti najpotrebniji. I zauvijek ću vjerovati da 'Crni životi vrijede.'"

"Uistinu mi je žao i želim koristiti platformu na kojoj ste me prepoznali kako bih vam bila što vjerniji i bolji saveznik", završila je Addison. 

Neki su mislili da je završila u bolnici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

make someone smile today

Objavu dijeli ADDISON RAE (@addisonraee)

Zbog ovog i sličnih incidenata ljudi su posljednjih tjedana napadali poznatu tiktokericu, a zbog toga što se neko vrijeme nije pojavljivala na društvenim mrežama neki su pretpostavili da joj se nešto dogodilo te su čak kružile glasine da je završila u bolnici.

No, ništa od toga nije istina, a to je i sama Addison sada potvrdila povratnom na društvene mreže te online isprikom pokušala vratiti povjerenje svojih pratitelja.

Tvoja reakcija?