Bez srama 11733 pregleda 16. lipnja 2019.

Prijetili su joj njenim golišavim fotkama pa ih je objavila sama

bella thorne / instagram

"Objavljujem fotke ovdje zato što ne želim da uzmeš još nešto od mene. Večeras ću mirno zaspati zato što znam da sam ponovno preuzela moć. Ti mi ne možeš kontrolirati život niti ćeš to ikada moći."

Prije nekoliko tjedana meta hakera bila je Iggy Azelea, objavili su njezine gole fotke pa je izbrisala sve profile na društvenim mrežama, a sad se nešto slično događa Belli Thorne. Doduše, ona je odlučila stvari riješiti na svoj način.

Možda te zanima... Procurile njene 'neprimjerene' fotke pa izbrisala sve profile

SAMA JE PUSTILA FOTKE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stop anseling me!! I’m almost done I promise

Objavu dijeli BELLA (@bellathorne)

Nakon što su je hakeri 24 sata terorizirali i prijetili da će pustiti njezine neprimjerene fotke, ona ih je odlučila objaviti sama. Da, sama. Objavila ih je na Twitteru, a uz njih ostavila i podužu poruku obožavateljima.

"Je** se i ti i moć koju misliš da imaš nada mnom. O ovome ću pisati u svojoj sljedećoj knjizi", ovo je prvo bila poruka hakeru. Zatim je nastavila i sve objasnila.

 | Autor: screenshot/bellathorne/twitter screenshot/bellathorne/twitter

"Jučer su mi, kao što znate, sve hakirali. Zadnjih 24 sata prijete mi mojim golim fotkama. Osjećam se odvratno, osjećam da me netko promatra, osjećam kao da mi je netko uzeo nešto što sam htjela da vidi samo jedna meni posebna osoba. Poslao mi je fotke i drugih celebrityja, on ne misli stati na meni.

Predugo sam puštala muškarce da dominiraju nada mnom i sad mi je dosta. Objavljujem fotke ovdje zato što ne želim da uzmeš još nešto od mene. Večeras ću mirno zaspati zato što znam da sam ponovno preuzela moć. Ti mi ne možeš kontrolirati život niti ćeš to ikada moći. 

Ovo su fotke s kojima mi prijeti. Drugim riječima, ovo su moje grudi. I zato evo, je** se. Zadnja 24 sata sam plakala umjesto da sam slavila svoju novu knjigu. Ali da, policija će ti uskoro pokucati na vrata. I zato čuvaj svoja je**na leđa."

Nakon što je sama objavila fotke i prespavala, nastavila je na Twitteru promovirati svoju knjigu The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray.

Posebno je grozno što se ovo sve češće događa slavnim curama, ali i ženama općenito. No, Bella se odlučila zauzeti za sebe. I želimo joj da se više nikad ne nađe u sličnoj situaciji, jer biti promatran i osjetiti što znači kad ti je privatnost na totalnom udaru sigurno je potpuno užasno.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    whaat??