Bez srama 6851 pregleda 21. lipnja 2021.

'Puder je nanosila rukama, a kist za ruž nije dezinficirala'

joomboos

JoomBoosovi influenceri SaamoPetraa i Marco Cuccurin otišli su u najgore ocijenjeni beauty salon u Zagrebu i doživjeli uslugu 'iz horora'. Pogledajte njihovo iskustvo

"Žena nam je puder nanosila rukama, ruž je nanijela istom četkicom kojom nanosi i drugima, pola šminke koju smo vidjeli u salonu toliko je staro da joj je odavno istekao rok, a cijelo vrijeme šminkanja ležali smo na masažnom stolu. Najgore od svega je što nam je unakazila i počupala i obrve, a to uopće nismo ni tražili", objasnio je Marco uslugu u najgore ocijenjenom salonu iz kojeg su Petra i on tren prije izašli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Marco i Petra u svom serijalu 'Najgori/najbolji' obilaze najbolje i najgore ocijenjene hotele, restorane, trgovine i ostala mjesta na kojima ljudi plaćaju mnogo novca za usluge koje im osoblje pruža. Sad je došao red na beauty salon i bili su užasno prestravljeni već na samom ulasku u prostor. 

"Sve je bilo neuredno, vidjelo se da higijena nije ni na kakvoj razini", iskreno je komentirala Petra. A pravi horor je krenuo kad ih je gospođa u salonu počela šminkati. Njih dvoje donijeli su joj i fotografije s primjerima makeupa koji žele. Pogađate? Nisu izgledali ni približno kao što su htjeli, a to nije ni najgora stvar u cijelom ovom iskustvu, govore. 

 | Autor:

"Teleskop koji je bio stavljen iznad nas tijekom šminkanja bio je skroz prašnjav i razbijen. Ležali smo na stolu za masažu, a šminka koju je koristila bila je prastara. Nakon što sam joj rekao da bih volio šljokice na očima, pokušala je nanijeti sjenilo četkicom koja dolazi u sjenilu, a kad je skužila da ne izgleda dobro, rekla je; "Bolje da nismo (ovo nanosili), ali gotovo je sad"", ispričao je Marco.

Svatko od njih ovu je uslugu šminkanja platio 200 kuna, a kad su došli doma i skinuli šminku, imali su što vidjeti. I Petri i Marcu nedostajalo je pola obrva, koža im je odreagirala na staru šminku i nikad očišćene kistove, a izbili su im prištići. Najviše ih je šokirao izgled obrva koje su im počupane bez najave i bez da su oni to tražili. 

"Više se nikad ne vraćamo tamo, ovo je bilo užasno iskustvo i ne ponovilo se", zaključili su njih dvoje.

A što vi kažete na ovakav način rada u pojedinim salonima? Smatrate li da bi ovakve stvari trebalo zabraniti?

 

Tvoja reakcija?