Bez srama 121 pregleda 19. studenoga 2016.

Radiš tulum za praznike? Jedna stvar ključna je za dobar provod!

Parti
Dreamstime

Nije neka filozofija biti dobar domaćin, ali jedna stvar je najbitnija

Svi vole dobru zabavu. A koje je bolje vrijeme za zabavu od praznika? Nema škole i svi ste opušteni i bez tereta zadaća i obaveza. No napraviti dobar tulum mala je umjetnost.

E sad, kako to izvesti a da totalno ne uništiš kuću i  povjerenje staraca a opet se super zabaviš? Došao/la si na pravo mjesto! Ključ je u dobroj organizaciji i pomnom planiranju.

parti | Autor: Dreamstime Dreamstime parti | Autor: Dreamstime Dreamstime

1. Neka vas ne bude više od dvadesetak

Otprilike isplaniraj kog želiš pozvati. Vodi računa o tome da vas ne bude previše jer se može dogoditi da napravite preveliki nered ili pak da ponestane grickalica i pića a time nikako nećeš ostaviti dobar dojam. Napravi inbox sa točno odabranom ekipom i računaj da će vas otprilike biti toliko, s time da će oni koji su pozvani možda dofurati još nekog. Ako to ne želiš, naglasi im to! Bili smo na puno tuluma i vjeruj nam, 20 je optimalan broj za to da se svi zabavite i da nitko ne bude izostavljen :)

2. Isplaniraj meni unaprijed

Svaki dobar tulum mora imati neke dobre grickalice, jelda? Ako planiraš raditi neke mini pize ili sendviče, zamoli prijatelje da ti u tome pomognu :) Također, pobrini se da bude dovoljno za svakog. Koristan savjet: svakako kupi plastični pribor za jelo jer ćeš si time olakšati spremanje idući dan ^^

3. Napravi dobru playlistu

Dobar glazba = dobra zabava. Poprilično jednostavna računica, zar ne? Osiguraj šaroliku playlistu kako bi se cijela ekipa mogla dobro isplesati. Ovo se pogotovo odnosi na one sentiše za koje se nadaš uloviti simpu :) Pitaj ekipu što voli i napravi super miks! Također, možeš smilsliti neku super aktivnost poput Twistera ako se ekipi neće dati plesati :)

4. Pripremi kuću

Zabave se često znaju malo i razuzdati a kako se to ne bi odrazilo na tvom pokućstvu, jednostavno malo premodeliraj kuću. Pospremi tepihe, skini zavjese i spremi mamine kristalne čaše i tatinu zlatnu plaketu. tako ćeš se osigurati da će sve vrijedne stvari ostati u jednom komadu :)

5. Opusti se!

Drugačije je biti domaćin tuluma nego gost. Želiš svima ugoditi, sa svima popričati i sl. No, najbolje stvari u životu događaju se sponatno. U dobroj organizaciji tuluma ključ je pola zabave, no neke se stvari moraju odviti svojim tokom. Opusti se i pokušaj se zabaviti. U tome i je bit, zar ne?

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?