Bez srama 2714 pregleda 14. kolovoza 2019.

Ruž koji izgleda kao penis: Ova reklama je iznenadila internet

Nars je upravo predstavio novu kolekciju ruževa koji na reklami izgledaju kao, vjerovao ili ne, penis.

Već smo mnogo puta vidjeli šokantne reklame za razne proizvode, ali ova bi možda mogla odnijeti pobjedu u tom svijetu. O čemu je riječ? Francuski brend Nars reklamom je predstavio novu kolekciju ruževa koji izgledaju kao penis.

Odnosno, na reklami se ruž iz 'penis look a likea' pretvara u onakav kakav smo naviknuli viđati. Internet svijet ima podijeljena mišljenja o ovom proizvodu pa su tako naišli na kritike na Twitteru.

"Njihovi odnosi s javnošću trebaju obnovu. Ili otkaze", napisao je jedan korisnik.

"Dosta mi je NARSove seksualizacije šminke. Bespotrebno je i neukusno. Samo prestanite", kritizirala je druga korisnica.

Bilo kako bilo, sviđalo se to nekome ili ne, možemo zaključiti da su postigli svoj cilj. O reklami se priča. O proizvodima se priča. Jesu li to mogli i drugačije odraditi? Vjerojatno da, ali tko voli nek' izvoli.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dosta

    Cura zinula nesto je mali?
  • mala_loodacha

    ok,kaje ovo xd