Bez srama 24 pregleda 03. siječnja 2017.

S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno'

Evie i Emily
Instagram
S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno' S kćerkom putuje svijetom: 'Nakon smrti prijateljice, shvatila sam što je bitno'

Dala je otkaz na poslu i ušteđevinu iskoristila da djetetu pokaže svijet - imamo i galeriju od koje zastaje dah

Kada je bliska prijateljica Evie Farrell umrla od raka u 42. godini, ona je shvatila koliko je život kratak. I zato je svoju ušteđevinu od 218 000 tisuća kuna odlučila uložiti u putovanje oko svijeta, umjesto u, primjerice, novu kuhinju.

Evie je dala otkaz i sa sobom povela tada petogodišnju kćer Emily:

- Moja prijateljica bila je divna osoba i imala je dvoje djece. Bila sam tužna, ali sam shvatila to kao veliki podsjetnik da imamo samo jednu priliku da napravimo što želimo, i ne znamo koliko dugo ćemo ju imati - napisala je na Instagramu.

Emily se škkoluje u zemljama koje psojećuju, a to uključuje Indoneziju, Singapur, Maleziju, Tajland, Vijetnam, Veliku Britaniju, Francusku i Kinu.

- Nema mi više smisla sjediti u uredu da bih mogla kupiti stvari. Svoje putovanje smo odradili s jednim ruksakom. Ne mislim se vraćati starom načinu života - rekla je mama koja s kćerkom na Instagramu ima preko 50 tisuća pratitelja, prenosi Bored Panda.

Njihove avanture pogledajte u GALERIJI.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?