Bez srama 4518 pregleda 20. siječnja 2020.

Sad mu se zamjerila Karleuša: Bakina drama se nastavlja

jelena karleusa/instagram/screenshot/youtube/canva

*The drama continues*

Nakon što je youtubere u jednoj TV emisiji prozvao glazbenik Voyage, na što mu je Baka Prase odgovorio i snimio video reakciju na njega, sad se baki zamjerila i poznata regionalna pjevačica, Jelena Karleuša.

Nije ih štedjela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...ouvre les yeux...👀

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jelenu su u jednom video intervjuu pitali što misli o današnjim uzorima djece i youtuberima kao takvima te zašto, prema njezinom mišljenju, više nema pjesama koje su hitovi i koje se slušaju godinama nakon što izađu, a evo što je ona na to rekla. I nije nimalo štedjela youtubere.

"Mislim da je problem u ovoj 'novoj snazi'. To su ljudi koji nemaju apsolutno nikakav kredibilitet niti kvalitete. To su neki pjesmuljci, neki polu-likovi koji su iznijedrili iz nekih blogova, YouTube kanala i ne postoje kad neka 'ozbiljna mačka' snimi novu pjesmu. Tako da mislim da bi oni trebali zabavljati ljude u pauzama ozbiljnih igrača. Oni su tu kao neka predgrupa, kao gomila nekih luzera koji nešto snimaju koji nestanu istog trena kad se nešto ozbiljno objavi. Ne znam im ni imena. Oni ne mogu sami imati nastup, mora ih u isto vrijeme biti 15-ero da bi sklopili nastup od sat vremena. To su oni koji ne pjevaju, nego puste glazbu na playback i onda viču preko tog playbacka", odbrusila je Karleuša, a kad su je pitali gledaju li njezine kćeri youtubere, potvrdno je odgovorila.

"One gledaju isključivo ta YouTube sr*nja i budalaštine", rekla je te dodala da će im uskoro zabraniti da gledaju i slušaju youtubere. Rekla je, također, kako smatra da youtuberi zaglupljuju djecu i mlade.

Baka joj je odgovorio

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Na sve ove njezine izjave Baka je ostao prilično smiren, iako je rekao da se ne slaže ni s jednom od njih. Prisjetio se svih trenutaka kad je iz YouTube trendinga izbacio neke druge pjevače koji su tada izbacili nove pjesme te dodao kako on sebe itekako smatra ozbiljnim igračem, a ne luzerom. A pritom je, vjerojatno, mislio i na mnoge druge youtubere.

Također, dodao je kako on nije prvenstveno "pjevač, nego youtuber koji svaki dan izbacuje videa, a samo pored toga uspije raditi i na glazbi." Obranio je i video sadržaj koji snima on i njegovi kolege youtuberi te prozvao Jelenu zbog nastupa u oskudnim izdanjima. "Je li ona dobar uzor djeci?", upitao se na kraju.

CIJELI VIDEO POGLEDAJTE OVDJE:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?